m install
nello construct

De la finalul lunii martie 2024, compania aeriană Lufthansa va anula zborurile regulate dintre aeroportul din Cluj-Napoca și Frankfurt!

floris

Din data de 31 martie 2024, compania aeriană Lufthansa a decis să anuleze toate zborurile regulate dintre Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca și aeroportul Frankfurt (Germania), precizează BoardingPass.

Ruta dintre cele două orașe a fost inaugurată la finalul lunii octombrie 2017 și în prezent între Cluj-Napoca și Frankfurt, compania Lufthansa operează zboruri de șase ori pe săptămână, de luni până vineri și duminica.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene germane Lufthansa a afirmat că mai multe rute, printre care și cele dintre Frankfurt și aeroporturile din Cluj-Napoca și Timișoara, ”nu au prezentat nici o dezvoltare economică pozitivă în ultimele luni”, conform AeroTelegraph.

Totuși și după finalul lunii martie 2024, compania Lufthansa va mai opera zboruri dinspre și spre aeroportul din Cluj-Napoca de pe aeroportul din München.

Ruta dintre cele două aeroporturi va fi operată cu o frecvență de trei zboruri pe zi, față de cele două zboruri operate pe zi în sezonul de iarnă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: