cluburi de noapte

De astăzi se redeschid cluburile! Deja la Cluj sunt rezervate în proporție de 90%!

Bucurie de nedescris pentru clujenii care vor să se distreze și să simtă din nou pulsul petrecerilor după o lungă perioadă de timp. Chiar dacă cluburile, discotecile și barurile se vor redeschide începând de mâine, 1 iunie, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, majoritatea au anunțat startul petrecerilor de vineri, 4 iunie.

Masca va rămâne obligatorie, având în vedere că aceasta trebuie purtată în spațiile închise, chiar dacă în cluburi vor putea participa doar persoane vaccinate împotriva COVID-19.

Deja unele cluburi din Cluj au rezervări în proporție de 90% pentru ziua de vineri, 4 iunie.

Noile relaxări care intră în vigoare de la 1 iunie prevăd că activitatea în baruri, cluburi și discoteci este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 5:00-24:00, dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

De asemenea, în restaurantele și cafenele care funcționează în interiorul clădirilor, precum și la terase este permisă activitatea fără a depăși 70% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 5,00-24,00 și la capacitate de 100%, dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la rapel. 

Evenimentele private precum nunțile, botezurile și mesele festive se vor putea organiza de la 1 iunie 2021 în România, în condiții speciale. 

 

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.