Datele de audiență ale lunii noiembrie 2018: Cu minim 255% mai mulți cititori decât concurența!

date audienta

Datele de audiență locală ale lunii noiembrie 2018 confirmă că siteul TurdaNews este principala sursă de informație locală, la mare distanță de orice alt site local. Comparativ cu siteul de pe locul 2, TurdaNews are o audiență mai mare cu 255%!

 

”Chiar dacă siteul nostru trece printr-o perioadă de reglare a măsurătorilor de audiență, realizate de trafic.ro, care au avut unele probleme după ce siteul nostru a trecut pe conexiune securizată, datele comparative indică cât se poate de clar că TurdaNews are cei mai mulți cititori din zona Turda-Câmpia Turzii, fiind siteul cel mai citit în zonă. 

Ăsta este un lucru bun și pentru cei care vor să-și facă publicitate prin intermediul nostru, pentru că la tarife similare beneficiază de o audiență de 3-5 ori mai mare decât a celorlalte siteuri, mai ales că până la finele lunii decembrie avem o campanie de reduceri pentru promovarea afacerii/produselor/companiilor/serviciilor.”, a precizat jurnalistul Gelu Florea, coordonatorul TurdaNews.

Citește și:

Profitați de OCAZIA UNICĂ, ca să vă faceți cunoscută afacerea, firma, serviciile sau produsele!

De altfel, siteul TurdaNews este singurul din zonă care este acceptat în Google News, platforma/aplicația de știri a celor de la Google.

Siteul TurdaNews a fost lansat în august 2008, fiind deținut de societatea Geflo Media SRL, al cărei asociat unic este jurnalistul Gelu Florea. Începând din anul 2009, TurdaNews a ajuns pe locul 1 în topul preferințelor cititorilor din zona Turda – Câmpia Turzii, menținându-și poziția ani la rând, până în prezent. Siteul TurdaNews oferă informații din mai multe domenii, prezentate echilibrat, echidistant și respectând normele jurnalistice profesioniste, fiind actualizat de mai multe ori pe zi (siteul care oferă cele mai multe știri locale).

Jurnaliștii care fac parte din echipa TurdaNews sunt: Gelu Florea, Daciana Derda, Florin Crișan și Eugen Pop.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top