Datele de audiență ale lunii aprilie: TurdaNews, singurul site care a crescut, la general!

news 2

TurdaNews este singurul site din zonă care a crescut la numărul total de vizitatori unici, în luna aprilie 2020 înregistrându-se un adevărat record de 311.080 cititori unici, conform Trafic.ro.

În ceea ce privește numărul de cititori unici din Turda și Câmpia Turzii, TurdaNews este lider detașat. Ca date comparative s-au folosit datele Trafic.ro, care sunt disponibile pentru toți, chiar dacă nu sunt foarte exacte (dar sunt utile din punct de vedere al comparației.

Situație audiență locală, conform Trafic.ro (Turda – Câmpia Turzii, luna aprilie 2020):

1. TurdaNews – 22.750 cititori unici

2. Ziarul 21 – 13.762 cititori unici

3. inTurda – 8.034 cititori unici

4. RefleqtMedia – 6.870 cititori unici

5. TurdaInfo – 4.821 cititori unici

6. Agora Media – 2.874 cititori unici

Conform Facebook Analytics, care oferă date de audiență pe localități mult mai exacte, TurdaNews a avut 24.400 de cititori unici din Turda, în luna aprilie 2020, și încă 11.900 din Câmpia Turzii. De asemenea, am avut o audiență foarte bună și în capitala județului (fiind siteul reprezentativ al zonei), de unde am avut 60.800 de cititori unici.

Din punct de vedere al vârstei cititorilor, 43% au vârsta între 25-44 ani, 35% au peste 45 de ani (cu 15% peste 55 ani), în timp ce 10% au vârsta între 13-24 ani (cu 1% în intervalul 13-17 ani). Diferența de procente (12%) reprezintă persoane cărora nu li s-a putut stabili vârsta, conform Facebook Analytics.

TurdaNews, cea mai bună echipă de jurnaliști locali!

TurdaNews are cea mai bună echipă de jurnaliști locali, formată din: Gelu Florea, Daciana Derda, Florin Crișan și Eugen Pop.

TurdaNews este singurul site local care oferă posibilitatea postării unor anunțuri de Mică Publicitate (vânzări, închirieri, cumpărări, animale, pierderi, angajări etc), GRATUIT, cu publicare automată după completarea anunțului online. De asemenea, este singurul site local care oferă o secțiune dedicată special evenimentelor locale (secțiunea de Evenimente), unde puteți descoperi spectacole organizate în zonă, alte evenimente sau chiar anunțuri despre întreruperi în furnizarea apei potabile sau a electricității. Toate cuprinse într-un calendar ușor accesibil pe zile, cu detalii despre fiecare eveniment în parte (cei care organizează diverse evenimente, și vor ca acestea să fie incluse în această secțiune, să ne transmită detaliile la email redactia@turdanews.net, inclusiv foto-afiș, locație, tarif etc). Tot TurdaNews este și singurul site local care transmite în direct diverse evenimente, competiții sportive, spectacole, ședințe de Consiliu Local sau conferințe de presă.

Pentru cei care vor să-și promoveze afacerea/imaginea/produsele etc prin intermediul organului de media cu cea mai mare audiență în Turda și Câmpia Turzii, ne pot contacta la adresa de email publicitate@turdanews.net sau la numărul de telefon 0744.694.876. Găsim soluții optime în orice situație, indiferent de buget! De ce să plătești mai mult la alții, pentru o audiență mai mică, când poți profita, cu aceeași bani, de o audiență mult mai mare?!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top