m install
nello construct

Darius Babaioana premiat la Gala Karting Masters 2023

floris

Zilele trecute a avut loc la București, Gala Karting Masters 2023 . Pilotul turdean Darius Babaioana a fost printre premianți.

Pilotul turdean Darius Babaioana, de la Transkart Racing Turda, a câștigat etapa 6 a Campionatului Național de la categoria KZ2 (cea mai puternică din competiția de karting), care s-a disputat pe circuitul AMC Kart Tunari.

Pilotul turdean se află pe locul 1 la general. Titlul de campion la categoria KZ2 era singurul care-i lipsea din lista lungă de trofee câștigate de-a lungul anilor, fiind campion național la toate categoriile la care a concurat până acum, lucru mai rar întâlnit.

Din echipa tehnică a lui Darius Babaioana fac parte: Szell Tibor, Dichiara Bruno, Adrian Mihuț, Marius Vasile, Mihai Metea, Ovidiu Don.

Federația Română de Karting a organizat în urmă cu câteva zile, Gala Campionilor, ediția 2023, pilotul turdean Darius Babaioana alături de staff-ul său fiind invitați la eveniment.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: