m install
petlinii
nello construct

Daniel Doboș/Pierre Dassilu, printre protestatarii ”echipați” cu mască, de la București! Este antrenat în Legiunea Străină!

zamblau eugen
floris

Cu două crime la activ și cu vreo 20 de ani de pușcărie făcuți în Germania, după ce instanța l-a condamnat pentru uciderea unor civili cu cruzime și cu premeditare, turdeanul Daniel Doboș (alias Pierre Dassilu), fostul lider al USR Turda, s-a aflat în Piața Victoriei, printre protestatarii echipați cu ”măști”. Daniel Doboș a fost intruit în Legiunea Străină!

 

El a avut adeseori mesaje violente pe Facebook, incitând la ură și la luptă. Daniel Doboș este angajat la o multinațională din Cluj, respectiv la Sykes Enterprises, de unde primește 50.000 de lei/an.

Dublă crimă, comisă cu cruzime și cu premeditare!

Practic, prin decizia Curții de Juri a Tribunalului Regensburg din 13.01.1995, pronunțată în Dosarul nr. Ks 203 Js 43848/92, a, b, definitivă la data de 01.02.1996, numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL a fost condamnat la pedeapsa detențiunii pe viață pentru săvârșirea a două infracțiuni de omor prev. de art. 211 alin. 1 din Codul penal german.

Cu privire la situația executării pedepsei, din documentele comunicate de autoritățile germane a rezultat că numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL a fost arestat preventiv 1213 zile, începutul executării pedepsei fiind 02.02.1996, 15 ani din pedeapsă fiind ispășiți la 07.10.2007.

În fapt, la data de 08.09.1992, împreună cu o altă persoană, prin cruzime (așa menționează instanța!), l-a omorât pe numitul… cu o pușcă cu alice.

La data de 02.10.1992, numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL, cu premeditare (așa menționează instanța!), l-a omorât prin împușcare pe numitul… .

Prin decizia administrativă a Municipalității din Regensburg pronunțată la data de 29.05.2000 în dosarul nr. 331/04/122/Ml/Re s-a dispus expulzarea imediată a numitului DOBOȘ NICOLAE-DANIEL după eliberarea din închisoare.

Asta ar fi povestea, pe scurt…

Citește și:

CUTREMURĂTOR! T9 și Andrei Suciu, asociați cu un dublu criminal?!

Jurnalistul Gelu Florea a fost acuzat de fostul candidat la Primărie, Andrei Suciu, că a ”inventat” subiectul cu condamnarea. Gelu Florea a fost acționat în instanță, unde i s-au cerut 10.000 de euro daune. În instanță, jurnalistul gelu Florea a prezentat ca probe o sentință a instanței, în care se prezintă cazul. Judecătoria Turda i-a dat dreptate și a respins în totalitate acțiunea intentată de Andrei Suciu (erau mai multe ”reclamații”, pe 108 pagini, pe care jurnalistul Gelu Florea le-a demontat punct cu punct, prezentând dovezi în acest sens, inclusiv faptul că Andrei Suciu și T9 au exercitat asupra sa un adevărat linșaj, după ce a început să scrie de jaful de la Zoo Turda).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: