suciu dobos

Daniel Doboș îl ”termină” pe Andrei Suciu (USR)! ”Salvatorul Turzii” este șomer și se ascunde după ”fusta” Asociației T9!

După ce Daniel Doboș (fost președinte USR Turda, foto dreapta) a avut un comentariu la adresa lui Andrei Suciu (foto stânga), vicepreședinte USR Turda și candidat la funcția de primar, acesta din urmă a dat o replică ascunzându-se după ”fusta” Asociației T9, în care menționează că și-a asumat statutul de șomer pentru a ”salva Turda”. Iar Daniel Doboș a răbufnit: ”Nu ești salvatorul Turzii! Nu ești nimic!”.

 

”Cu vreo 30 de poduri și alte proiecte la activ în decursul a câtorva zeci de ani de activitate în străinătate, poate că Andrei nu-și dorește momentan un loc de muncă. A decis să rămână un timp în zona Turzii și să încerce să schimbe orașul ăsta. 
Asta pentru că în iunie 2020 turdenii vor avea doar două opțiuni majore: Matei sau Suciu. (…) Nu te amăgi cu soluții de compromis gen PNL Turda (n.r. cei din USR se laudă în cercurile lor că PNL le va susține candidatul lor, că ei nu au un candidat pe măsură), i-a transmis Andrei Suciu, din spatele Asociației T9, al cărui președinte este.

Citește și:

Pierre Dassilu/Daniel Doboș despre Andrei Suciu (USR): Ați avea încredere într-un om care nu este în stare să își găsească pentru el singur un loc de muncă constant și bine plătit?

Replica lui Daniel Doboș a venit mai acidă decât prima, spunându-i lui Andrei Suciu că ”nu este salvatorul Turzii”, că de fapt este ”un nimic”, că ”se ascunde” în spatele Asociației T9, neasumându-și poziții publice, motiv pentru care este mai slab inclusiv decât Viorica Dăncilă!

”Ca intotdeauna, Andrei, te ascunzi in spatele asociatiei. Nu esti salvatorul Turzii pentru ca ai construit poduri. Nu esti, de fapt, absolut nimic. Nu ai aptitudinile necesare unui bun manager si nici viziune. Astepti doar sa faca altii ceva. Apoi sa iti asumi meritele. Si da, Turda trebuie sa aiba alte optiuni. Pentru ca tu nu esti optiunea care ne va salva. Am plecat din T9 tocmai din cauza asta. Veneam cu proiecte, iar la urma eram admonestat de ce am publicat proiectele inainte ca T9 sa o faca. Iar apoi sa apari tu, presedintele, care isi asuma realizarile.

Nu vei fi primarul turdenilor niciodata. Nu pentru ca nu doresc eu, ci pentru ca nu vei avea niciodata capacitatea intelectuala sa creezi strategia unei campanii electorale. Si iti aduc aminte cum ridicai neputincios din umeri, cand cineva iti refuza flyer-ul si iti spuneam ca nu asa se face. Acel flyer pe care eu l-am creat. Noua ne pasa! Sloganul meu! Uiti, dar iti aduc aminte! Nu esti solutia castigatoare pentru Turda, pentru ca niciodata nu ai avut viziune si nici spirit de echipa. Esti din nou in USR, pentru Primarie. Dar ai fugit cand nu ai primit locul eligibil pe liste si ai lasat partidul singur. Pentru ca nu trageai pentru tine. Se apropie alegerile locale si esti din nou in barca. Insa unde ai fost in ultimii trei ani? Cat de mult te-ai implicat in societatea turdeana? Ce ai facut concret? Participarea la doua sedinte de consiliu nu se pune. Si da, e nevoie sa muncesti, daca vrei sa fi primar. Contribuie activ la societatea asta.

Vrei sa construiesti un oras, dar nu esti dispus sa contribui activ la bunastarea economica a tarii. Cladeste! Este unicul exemplu pe care il poti da celor care cauta un exemplu de urmat. Sau crezi tu ca muncind sase luni afara si stand doi ani pe banii astia, pana ajungi primar, e suficient de bun exemplu? Totusi, vrei sa fi primar. Nu as avea nimic impotriva daca o faci asa pentru tine. Dar nu o poti face daca ai pretentia sa fi primul om al orasului si sugerand ca esti salvarea. Nu esti. Daca ai ajunge acolo, ai astepta tot asa ca la T9 sa vina altii cu proiecte pe care tu sa ti le asumi. Ai o gramada de timp liber daca nu muncesti. Si totusi, nu ai prea multe proiecte proprii la activ. Noi astialalti cu slujba ne luam din timpul liber sa mai facem ceva. Tu ai tot timpul la dispozitie si totusi… Mai participi si tu la proiectele altora, care doar in timpul liber pot sa o faca. Am plecat scarbit din T9, chiar daca acolo exista inca oameni pe care ii apreciez enorm. Nu din cauza lor am plecat, ci din cauza opacitatii deciziilor tale (bizar pentru unul care se considera salvatorul orasului).

Si mai am multe de spus. Dar no, toate la timpul lor! Poate vei reusi si tu candva sa nu fi las si sa nu te mai ascunzi in spatele asociatiei. Asuma-ti si tu ceva. Pana si Veorica isi asuma ce spune si nu se ascunde in spatele comunicatelor partidului.”, i-a transmis Danbiel Doboș, conform Refleqt Media.

După rezultatul dezastruos de la alegerile prezidențiale, când USR Turda s-a prăbușit la 13%, de la 25% cât aveau în primăvară, în alianța dintre USR și PLUS au apărut tensiuni, cei din urmă reproșând faptul că anunțarea drept candidat a lui Andrei Suciu, fără consultarea lor, este un motiv pentru care turdenii se îndepărtează de USR-PLUS. Andrei Suciu a fost implicat în protejarea jafului de la Zoo Turda, acest lucru fiind stabilit inclusiv în instanță!

Citește și:

Tribunalul Cluj a spus clar: Andrei Suciu ascunde informațiile despre jaful de la Zoo Turda! Andrei, până când mai taci?!

Andrei Suciu s-a lăudat în cercul lui de apropiați că-l va reduce la tăcere pe Daniel Doboș/Pierre Dassilu și că acesta nu va mai îndrăzni să mai spună ceva negativ la adresa lui.

Comentarii

ULTIMELE articole: