Dan Alexandru Iosif se vrea primar la Tritenii de Jos, dar nu a văzut ”tunurile” date de fostul primar! În schimb, s-a ”îmbogățit” peste noapte!

dan alexandru iosif

Dan Alexandru Iosif, candidatul Partidului verde pentru Primăria Tritenii de Jos, vrea să ajungă primar! Adică, să fie plătit din banul public, așa cum a fost plătit în ultimii 14-15 ani. Dar, câtă încredere poți avea într-un om care a pactizat cu fostul primar, scos din Primărie doar după intervenția instanței, care l-a condamnat penal?!

”De minim 14 ani, acesta munceste DOAR in mediul public, nefiind in stare sa profeseze in mediul privat.

Aptitudinile sale de manager nu se regasesc nicaieri, deoarece dupa iesirea lui din schema numita “Primaria Triteni” a primit loc caldut si frumos la Primaria Campia Turzii… prin concurs legal… desigur.

Revenind la activitatea sa in Primaria Tritenii de Jos, mandatul 2012-2016 este definitoriu pentru cariera sa de economist.

Atat de bun economist a fost incat nu a putut preveni faptele penale ale primarului de atunci, care au adus un prejudiciu de 20 de miliarde de lei vechi”, explică jurnalistul Ovidiu Bucur, de la RefleqtMedia.

Candidatul Partidului Verde mai trebuie să le explice alegătorilor cum a reușit, dintr-un venit de bugetar, să-și cumpere un apartament de 52 mp în Câmpia Turzii (în anul 2019) și încă un autoturism Nissan Qashqai (pe lângă cele 2 pe care deja le deținea!). Nu de alta, dar îi poate ajuta și pe contribuabili să găsească ”soluția” pentru ca viața lor să se transforme, nu?! Asta în condițiile în care nu a avut niciun ban pus deoparte în vreun cont bancar, nu a primit moșteniri și nici nu a luat vreun credit!

Veniturile totale anuale ale familiei sale se compun din:

  • 38.209 lei de la Primăria Câmpia Turzii (în calitate de angajat)
  • 29.770 lei, venitul soției (de la cabinetul medical dr. Giurgiu din Câmpia Turzii)

Evident, acesta este un caz clar pentru Agenția Națională de Integritate, să declanșeze o cercetare a modului în care funcționarul public s-a îmbogățit.

Conform declarației sale de avere, funcționarul public din Primăria Câmpia Turzii deține 0,59 ha de pășune în Tritenii de Jos, 2 apartamente în Câmpia Turzii (unul de 76 mp, iar altul de 52 mp), 3 autoturisme (Chevrolet Aveo, VW Golf și Nissan Qashqai).

Declarația de avere din 2019 o puteți studia aici: 

https://campiaturzii.ro/fisiere-campia-turzii/2018/07/dan_alexandru_iosif_avere_si_interese.pdf

Declarația de avere din 2020 o puteți studia aici:

https://campiaturzii.ro/fisiere-campia-turzii/2018/07/20200615082311423.pdf

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top