m install
nello construct

Daciana Derda: „Până când tot alergăm la Cluj de câte ori avem o urgență?”

floris

Eu ca și mulți turdeni de altfel pot spune că m-am săturat să tot alerg la Cluj de câte ori avem câte o urgență!

Turda un oraș cu pretenții de stațiune turistică, oraș european sau „oraș NATO” cu spune spune primarul Matei Cristian să nu aibă asigurată permanența pentru urgențe veterinare, o farmacie cu program non-stop și multe altele…

Cum e posibil ca cei din mediul privat să nu fie în stare să se organizeze dacă ai nevoie de un medicament noaptea la 12?…prin rotație dacă e chiar așa de greu să ai program deschis 24/24.

Când eram mică știu că funcționa o farmacie chiar lângă intrarea de la piață la care puteai merge că era cineva în permanență acolo. Aveau o sonerie și un gemuleț prin care serveau clienții, dar știai că cineva e acolo permanent! Ai un copil cu febră, păi ce faci chemi salvarea pentru asta? Unii de arată ofticați și spun că asta nu e o urgență! Discutabil de altfel aici…

Suni un veterinar că are câinele meu o criză convulsivă pe la ora 19 nu la miezul nopții…..„a păi am închis la 18.” Așa și? De ce vă mai faceți publice numerele de telefon domnilor medici veterinari dacă ori nu răspundeți al ele, ori funcționați cu program fix că doar bietul animal nu știe că trebuie să-i fie rău doar într-un anumit interval orar?…….așa că fugi la Cluj la USAMV, că ce alternativă ai?

Și multe altele! Chiar nu suntem în stare să ne organizăm în orașul ăsta încât să funcționăm normal? Mă refer la chestii esențiale. Păi atunci să nu ne fie ciudă că se spune că Turda este doar un „oraș de provincie”! Și multe altele, că ne piere urgent patriotismul local. Așa că fugim la Cluj, acolo ști că poți apela la orice oră din zi și din noapte pentru urgențe că ei nu au auzit de program fix etc.

Este un articol de opinie și trebuie tratat ca atare!

Daciana DERDA – jurnalist TurdaNews

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa redactia@turdanews.net.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: