m install
nello construct

Dacă vrei cozonac de Crăciun, mai bine îți faci acasă! Cât a ajuns să coste un cozonac în magazin!

floris

Avem mai puțin de trei săptămâni până la una dintre cele mai îndrăgite sărbători din an și toți românii deja își fac calculele pentru cumpărăturile de Crăciun, mai ales că prețurile au crescut semnificativ anul acesta, comparativ cu 2022.

Astfel, în acest an, românii vor fi nevoiți să scoată mai mult din buzunar pentru cumpărăturile de Crăciun. Prețurile alimentelor au crescut în medie cu 20% față de nivelul din 2022, iar produsele tradiționale au înregistrat o majorare de aproximativ 30%. Spre exemplu, carnea de porc, un element frecvent în coșurile de cumpărături, s-a scumpit deja cu 15%.

Mai mult, pe rafturile magazinelor au apărut și produsele tradiționale pentru masa de sărbători, iar cozonacii au ajuns să coste enorm.

Pe rafturile magazinelor au apărut deja produsele tradiționale pentru masa de Crăciun, iar cozonacii au ajuns să coste o ”avere”.

Un „cozonac grandios” a ajuns să coste în magazin peste 200 de lei. Așa că, dacă îți e poftă de un cozonac, mai bine îți faci acasă și dacă nu știi, mai bine înveți să faci.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: