Da vieţii! Nu alcoolului!

nello construct

La începutul anului şcolar 2008-2009 poliţia de Proximitate Câmpia Turzii în colaborare cu Liceul Teoretic “Pavel Dan” au desfăşurat o acţiune amplă care a avut drept scop informarea asupra riscului consumului de alcool. Rezultatul acestei activităţi s-a materializat într-un suport informative sub numele de “ DA VIEŢII, NU ALCOOLULUI”.

Materialul cuprinde toate activităţile desfăşurate împreuna cu elevii Liceului “Pavel Dan” care a fost inclus în campania naţională “Alcoolul nu te face mare” 2008. Anul trecut Poliţia De Proximitate Câmpia Turzii a câştigat locul doi pe ţară. “Sperăm la primul loc” a declarat Ioan Pop, şeful Poliţiei de Proximitate Câmpia Turzii…

 

La sfârşitul lunii se va organiza “Ziua Porţilor deschise” în care elevii vor fi invitaţi în secţia de poliţie, unde le vor fi prezentate aparatura şi echipamentele din dotare. Printre planurile de anul viitor ale poliţiei se regăseşte ediţia a doua a “Cupei prieteniei”- acţiune ce are menirea de a informa tinerii de posibilităţiile de rezolvare a situaţiilor conflictuale în mod amiabil. În acţine vor fi implicate toate şcolile din oraş şi din comunele de lângâ Câmpia Turzii.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: