CUTREMURĂTOR! T9 și Andrei Suciu, asociați cu un dublu criminal?!

foto_032017_dobos-04

Asociația T9, condusă de Andrei Suciu, a luat o atitudine disperată, imediat după ce le-am menționat detalii despre condamnarea lui Doboș Nicolae-Daniel, după o dublă crimă în Germania! Practic, au șters toate comentariile și nu ne-au mai dat voie să comentăm pe pagina lor, în încercarea de a continua ”spălarea pe creier” care se practică cu adepții T9. Ghinion: Avem salvate toate comentariile și deținem dovezi privind condamnarea lui Doboș Nicolae-Daniel! Amănuntul pe care T9 și Andrei Suciu, ”tovarășul” lui Doboș Nicolae-Daniel, au vrut să-l ascundă!

 

În urma unor investigații complexe, am aflat detalii despre condamnarea lui Doboș Nicolae-Daniel în Germania.

Dublă crimă, comisă cu cruzime și cu premeditare!

Practic, prin decizia Curții de Juri a Tribunalului Regensburg din 13.01.1995, pronunțată în Dosarul nr. Ks 203 Js 43848/92, a, b, definitivă la data de 01.02.1996, numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL a fost condamnat la pedeapsa detențiunii pe viață pentru săvârșirea a două infracțiuni de omor prev. de art. 211 alin. 1 din Codul penal german.

Cu privire la situația executării pedepsei, din documentele comunicate de autoritățile germane a rezultat că numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL a fost arestat preventiv 1213 zile, începutul executării pedepsei fiind 02.02.1996, 15 ani din pedeapsă fiind ispășiți la 07.10.2007.

În fapt, la data de 08.09.1992, împreună cu o altă persoană, prin cruzime (așa menționează instanța!), l-a omorât pe numitul… cu o pușcă cu alice.

La data de 02.10.1992, numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL, cu premeditare (așa menționează instanța!), l-a omorât prin împușcare pe numitul… .

Prin decizia administrativă a Municipalității din Regensburg pronunțată la data de 29.05.2000 în dosarul nr. 331/04/122/Ml/Re s-a dispus expulzarea imediată a numitului DOBOȘ NICOLAE-DANIEL după eliberarea din închisoare.

Asta ar fi povestea, pe scurt…

Asociația T9 și Andrei Suciu nu suflă o vorbă despre acest caz!

Cu aceste informații la bază, am contactat Asociația T9, condusă de Andrei Suciu, pe Facebook, pentru a solicita un punct de vedere privind această informație. Inițial, Asociația T9 condusă de Andrei Suciu a încercat să devieze de la solicitare. Ulterior, m-au amenințat că îmi blochează posibilitatea de a mai comenta sau a adresa întrebări pe pagina lor. Pentru ca, în final, să susțină că nu au cunoștință despre condamnarea la care am făcut eu referire și mi-au solicitat să le comunic unde pot vedea sentința sau să le spun modul cum am intrat în posesia informațiilor. Adevărat tupeu! La această solicitare, le-am răspuns: ”Dar nu e mai simplu să-l întrebați pe cel care are nume identic?”

În acel moment, situația s-a tensionat. Asociația T9, condusă de Andrei Suciu, a izbucnit acuzându-mă că este doar o afirmație a unui jurnalist plătit din banii Primăriei (că trebuiau să zică și ei ceva, pentru a masca dezvăluirea!), precizând că întrebările ”trebuie să aibă o bază, altfel sunt calomnii” (am precizat baza, oferind date concrete despre sentință!), mirându-se că numele ar fi identic cu al cuiva din interiorul T9/USR. Asta chiar a fost o reacție hazlie!

La final, după ce am așteptat 3 ore o poziție din partea lor, i-am întrebat dacă mai am mult de așteptat, având în vedere că este un subiect atât de delicat, moment în care, speriați de amploarea informației (pe care au văzut-o unele persoane, dialogul fiind public, pentru că intenționat am recurs la această procedură), au decis să-mi șteargă toate comentariile și să nu-mi mai dea posibilitatea de a comenta pe pagina lor, într-un gest dictatorial de disperare și cenzură la adresa mass media locale! La subsolul acestui articol veți regăsi tot dialogul purtat cu Asociația T9, condusă de Andrei Suciu, adică exact informațiile pe care ei au încercat să le șteargă!

Citește și:

Doboș Nicolae-Daniel… locul 3 pe lista pentru Senat, din partea USR!

Pe lista pentru Senatul României, la alegerile parlamentare care au avut loc în 11 decembrie 2016, pe poziția 3 se afla… DOBOȘ NICOLAE-DANIEL. Practic, acesta e singurul loc în care apare acest nume, integral, așa cum apare și în dosarul penal din Germania! Pentru că, până la momentul depunerii acestei declarații (declarația de avere, obligatorie pentru orice candidat).

Citește și:

În rest, contul său de Facebook a plecat de la denumirea Pierre Dassilu (care se păstrează în adresa de Facebook: https://www.facebook.com/pierre.dassilu11?fref=ts), pentru ca acum să ajungă la Daniel Doboș Pierre Dassilu.

Iar pe siteul Asociației T9, apare precizat că este implicat și în T9, fiind menționat cu numele Doboș Nicolae junior.

Să fi fost asta o tactică prin care, începând cu un nume fictiv (Pierre Dassilu), continuând apoi cu folosirea numelui fie în forma Doboș Daniel, fie în forma Doboș Nicolae junior, să se ascundă legătura care s-ar fi putut face vreodată cu informațiile din Germania, privind dubla crimă comisă cu premeditare și cu cruzime?!

Nu ar fi exclus, având în vedere că Doboș Nicolae-Daniel ocupă funcții importante în USR, fiind vicepreședinte al USR Turda, dar și vicepreședinte al USR Cluj. În plus, el este implicat activ în Asociația T9, condusă de Andrei Suciu, fiind chiar finul lui Emil Turdean (care pe Facebook m-a amenințat, spunându-mi să am grijă de… ”sănătate”!), principalul finanțator al asociației. Practic, sunt o gașcă ce manipulează și se folosesc de naivitatea unor creduli, pentru a-și pune în practică planurile și interesele.

Iar unul dintre planuri vizează tocmai dispariția TurdaNews, cu orice preț! Pentru că am pătruns prea adânc… iar turdenii s-au deșteptat, dându-și seama cine sunt, cu adevărat Andrei Suciu și ”tovarășii” lui din T9/USR!

Citește și: 

Mai jos aveți proba dialogului cu cei de la T9:

Iar mai jos puteți vedea cum arăta pagina lor, după ce au șetrs toate comentariile semnate Gelu Florea (dispărând astfel orice referire la numele DOBOȘ NICOLAE-DANIEL) și după ce mi-au interzis să mai pun comentarii sau să le mai adresez întrebări:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top