nello construct

Cursuri gratuite prin Centrul de Consiliere pentru Ocuparea Forței de Muncă din Turda

În această perioadă turdenii aflați în căutarea unui loc de muncă pot opta pentru unul din cursurile organizate prin intermediul CCOFM Turda.

Calificările puse la dispoziție sunt: îngrijitor bătrâni, agent de pază, patiser, șofer autocamioane și lucrător în comerț.

Asociaţia Caritas Eparhial Greco-Catolic Cluj organizează următoarele cursuri de calificare gratuite: 1. Îngrijitor bătrâni la domiciliu (360 ore), 2. Patiser (360 ore), 3. Agent Pază şi ordine (360 ore), 4. Şofer autocamioane şi maşini de mare tonaj – pentru persoanele care deţin permis categoria B (80 ore), 5. Lucrător în comerţ (360 ore).

La cursul de specializare – CURS DE COMPETENŢE ANTREPRENORIALE – se pot înscrie persoane cu studii superioare.

Cui se adresează ? persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, şomerilor de lungă durată, persoanelor inactive, şomerilor tineri şi celor peste 45 de ani. Persoanele care sunt înscrise la o formă de învâţământ sau persoanele care au loc de muncă, nu pot porticipa la aceste cursuri!!!

Cei interesați pot să se adreseze Centrului de Consiliere pentru Ocuparea Forţei de Muncă: 401131,Turda, jud. Cluj str. Libertăţii nr. 2-4, tel/fax: 0264-317164, mobil: 0749-242012. Program cu publicul: luni-joi 9-15, vineri 9-12.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: