m install
nello construct

Cursuri de calificare gratuite pentru tinerii între 16 și 29 de ani

floris

Primăria Municipiului Câmpia Turzii aduce în atenția cetățenilor că pot beneficia de cursuri de calificare gratuite -lucrător în comerț și ajutor de bucătar în cadrul proiectului „Facilitarea integrării pe piața muncii a tinerilor NEETsII -S.R.P.M -Tinerii de viitor”.

Proiectul vizează persoanele cu vârsta cuprinsă între 16 – 29 ani care nu lucrează, nu sunt înscriși la școală sau facultate și nici la un program de formare profesională.

Cursul de calificare profesională – lucrător în comerț-  va avea o durată de 360 de ore, adică aproximativ 90 de zile a câte 4 ore pe zi, iar cursanții vor primi o subvenție de 5 lei/oră pentru a putea participa ( în total 1.800 de lei obținuți doar dacă cursantul promovează examenul ).

Cursantul trebuie să aibă minim 8 clase absolvite și să prezinte următoarele documente: copie buletin, copie certificat de naștere, copie certificat de căsătorie (unde este cazul), copie ultima diplomă absolvită, adeverință eliberată de AJOFM din care să reiasă calitatea de tânăr NEETS.

Cursul de calificare profesională – ajutor de bucătar-  va avea o durată de 180 de ore, adică aproximativ 45 de zile a câte 4 ore pe zi, iar cursanții vor primi o subvenție de 5 lei/oră pentru a putea participa ( în total 900 de lei obținuți doar dacă cursantul promovează examenul ).

Cursantul trebuie să aibă minim 4 clase absolvite și să prezinte următoarele documente: copie buletin, copie certificat de naștere, copie certificat de căsătorie (unde este cazul), copie ultima diplomă absolvită, adeverință eliberată de AJOFM din care să reiasă calitatea de tânăr NEETS.

La fiecare 4 ore, cursanții vor primii o porție de mâncare, iar cei care promovează examenul, vor primi certificate de calificare, eliberate de către Ministerul Muncii.

Pentru înscrieri sunați la numărul de telefon 0739456197 sau pe email la srpmtineripentruviitor@gmail.com !

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: