m install
nello construct

Curs pentru Inspectori Resurse Umane, la Turda

floris

Din 22 august, la şcoala „Andrei Şaguna” din Turda va începe un curs de calificare pentru Inspector Resurse Umane, susţinut de firma clujeană IC Consulting. Tematica cursului este structurată pe patru module: legislaţia muncii, întocmirea dosarelor de pensionare, recrutare/selecţie de personal şi informatică.

„Cursul va fi unul interactiv in care participantii sunt pusi in situatia de a gasi solutii la problemele cu care departamentele de resurse umane se confrunta. Participantii au ocazia de a invata de la formatori cu experienta teoretica si practica bogata. (juristi, consultanti resurse umane, economisti etc.). Participantii la programul de formare vor beneficia de consultanta gratuita la finalul cursului in vederea infintarii persoanei fizice autorizate sau in alegerea unui loc de munca. La finalul cursului se va sustine un examen in urma caruia se vor elibera CERTIFICATE DE ABSOLVIRE  insotite de suplimentul descriptiv, recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului”, au precizat organizatorii cursului.

Taxa de participare este de 1400 lei/participant. Se accepta plata in maxim 5 rate. Taxa de participare acopera costurile cu desfasurarea cursului, examinarea, costurile cu formatorii, materialele, suportul de curs. Pentru participarea la curs a unui numar de la doua la patru persoane din partea aceluiasi agent economic se acorda un discount de 5%. Pentru participarea la curs a unui numar de cinci persoane din partea aceluiasi agent economic se acorda un dicount de 12%. Pentru participarea la curs a unui numar de peste cinci persoane din partea aceluiasi agent economic se acorda un discount de 15%.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: