m install
nello construct

Curs de formare antreprenorială pentru tinerii maghiari de pe Valea Arieşului, la Câmpia Turzii

floris

Weekendul trecut tineri maghiari din toate localitățile Văii Arieșului au participat la cursul de formare intitulat ”Antreprenor de succes”. Evenimentul a fost organizat de Direcția Județeană de Sport și Tineret Cluj în colaborare cu Asociația KIFOR și a avut loc la Hotelul TIVER din Câmpia Turzii.

În cadrul evenimentului, tinerii din zonă au putut învăța despre noțiunile de bază în ceea ce privește antreprenoriatul și au participat la o serie de exerciții și seminarii prin care și-au îmbunătățit abilitățile organizatorice și de management. Scopul proiectului era de a instrui și de a sprijini tinerii din această zonă astfel încât aceștia să contribuie activ la dezvoltarea economică, să-și întemeieze propriile afaceri, să participe activ la viața comunității locale dar și să promoveze valorile culturale locale.

Tinerii au învățat despre proiecte antreprenoriale de succes din zona Arieșului, au putut vizita noul Centru Cultural Maghiar din Câmpia Turzii inaugurat în urmă cu două săptămâni și s-au întâlnit cu liderul grupului parlamentar UDMR din Camera Deputaților, Máté András Levente.

Participanții s-au arătat optimiști și determinați să nu emigreze în căutarea unei vieți mai ușoare, ci să rămână în localitățile lor natale și să se implice activ și să colaboreze în vederea dezvoltării acestei zone. Aceștia vor beneficia și de sprijinul și consultanța pe termen lung oferită de Asociația KIFOR și de specialiștii de la Centrul de Carieră KMDSZ din Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: