m install
nello construct

Curs de condus defensiv, organizat de TNL Turda în colaborare cu Școala de șoferi Pegasus

floris

TNL Turda organizează un Curs de condus defensiv, în colaborare cu Pegasus Scoala de soferi.  Acesta va avea loc în 13 octombrie de la ora 16, în parcarea de la SCDA(lângă intrarea de la Salina Turda).

Considerăm că, pe lângă confortul, bucuria și adrenalina pe care o avem atunci când suntem la volan, avem o responsabilitate imensă. Orice mică greșeală la volanul unei mașini, unei cutii de metal de aproape 2 tone, poate să coste enorm – bani, timp sau vieți umane.

Organizăm acest eveniment pentru a educa și instrui șoferii din Turda și împrejurimi. Din păcate, fiind la prima ediție, nu avem disponibile decât 10 locuri pentru curs. Acesta e complet gratuit, dar câștigătorii sunt extrași pe baza răspunsurilor la întrebările din postarea de pe Facebook.”, transmit tinerii liberali.

Pentru a participa la concurs, trebuie să urmezi instrucțiunile de pe pagina de Facebook TNL Turda AICI!

Cursul va dura aproximativ 2 ore, timp în care fiecare dintre câștigători va avea oportunitatea să se urce la volan alături de un instructor auto și să învețe câteva manevre defensive de condus.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: