m install
nello construct

Curs de calificare pentru ocupaţia de Inspector Resurse Umane, la Turda!

floris

Firma IC Consulting SRL a introdus in nomenclatorul de calificari ocupatia de Inspector Resurse Umane in anul 2006 lansand pe piata furnizorilor de formare profesionala primul Curs de CALIFICARE in domeniul Resurselor Umane din Romania.

Un astfel de curs se va organiza şi la Turda, începând cu data de 3 noiembrie, la şcoala "Andrei Şaguna".

TEMATICA:

Cursul este structurat pe patru module:

1. legislatia muncii: – cuprinde urmatoarele teme: intocmirea contractelor individuale de munca, intocmirea si negocierea contractelor colective de munca, fisa postului, intocmirea Regulamentului de Ordine Interioara, completarea Registrului electronic de evidenta a salariatilor, intocmirea tuturor documentelor specifice activitatii de personal (decizii salariale, de promovare, de retrogradare, de suspendare a contractului individual de munca, de incetare a activitatii, intocmirea documentelor statistice centralizatoare, gestionarea si arhivarea documentelor de personal). Toate aceste teme sunt predate in baza legislatiei actualizate.

2. intocmirea dosarelor de pensionare (de toate tipurile: la limita de varsta, anticipata, de invaliditate, de urmas).

3. recrutare si selectie de personal: – identificarea necesarului de personal si stabilirea metodelor de recrutare (organigrama, statul de functii, metode si medii de recrutare), redarea si lansarea mesajului de recrutare (continutul mesajului de recrutare, criterii de recrutare, momentul lansarii si metodele de lansare a mesajului de recrutare), intocmirea, pastrarea si actualizarea bazei de date cu rezultatele recrutarii, organizarea programului de selectie (metodologia, echipa, criteriile, intocmirea listei de candidati „eligibili”, programarea intalnirilor pentru selectie, organizarea mediului de selectie, interviul, tipuri de interviuri etc.), atributiile specifice inspectorului de resurse umane in procesul de selectie al candidatiilor, comunicarea rezultatelor procesului de selectie.

4. informatica – intocmirea si depunerea declaratiilor lunare (contributiile la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale, de sanatate, somaj, continutul si formatul declaratiilor, termenele si conditiile de transmitere a declaratiilor).

OBIECTIVE:

La sfarsitul cursului participantii vor fi capabili sa:

 1. Intocmeasca si gestioneze documentele de evidenta a personalului;
 2. Organizeze recrutarea si selectia personalului;
 3. Intocmeasca si gestioneze carnetele de munca ale personalului;
 4. Intocmeasca dosarul de pensionare;
 5. Intocmirea statul de plata pentru personalul incadrat;
 6. Intocmeasca si depuna declaratiile privind contributiile la bugetul de stat;
 7. Ofere informatii privind problemele de personal;
 8. Planifice activitatii proprii;
 9. Administreze baza de date de evidenta a personalului utilizand PC- ul;
 10. Lucreze in echipa;
 11. Dezvolte profesional personalul;

BENEFICIILE CURSULUI:

Cursul va fi unul interactiv in care participantii sunt pusi in situatia de a gasi solutii la problemele cu care departamentele de resurse umane se confrunta.

Participantii au ocazia de a invata de la formatori cu experienta teoretica si practica bogata. (juristi, consultanti resurse umane, economisti etc.)

Participantii la programul de formare vor beneficia de consultanta gratuita la finalul cursului in vederea infintarii persoanei fizice autorizate sau in alegerea unui loc de munca.

!!!! La finalul cursului se va sustine un examen in urma caruia se vor elibera CERTIFICATE DE ABSOLVIRE  insotite de suplimentul descriptiv, recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

DATA INCEPERE CURS:3 OCTOMBRIE 2011

LOCUL DE DESFASURARE:

Cursul se va desfasura la TURDA, Lic Andrei Saguna.

TAXA DE PARTICIPARE:

Taxa de participare este de 1400 lei/participant. Se accepta plata in maxim 5 rate.

Taxa de participare acopera costurile cu desfasurarea cursului, examinarea, costurile cu formatorii, materialele, suportul de curs.

Pentru participarea la curs a unui numar de la doua la patru persoane din partea aceluiasi agent economic se acorda un discount de 5%.

Pentru participarea la curs a unui numar de cinci persoane din partea aceluiasi agent economic se acorda un dicount de 12%.

Pentru participarea la curs a unui numar de peste cinci persoane din partea aceluiasi agent economic se acorda un discount de 15%.

CONDITII DE INSCRIERE:

 1. Studii medii demonstrate cu diploma/adeverinta
 2. Copie dupa BI/CI, copie certificat nastere, copie act studii, copie cerificat de casatorie (unde este schimbare de nume), fisa de inscriere completata.

 

IC CONSULTING

 

Cluj-Napoca. str.Mioritei nr.2

Tel/fax: 0264 594116

 

Persoane de contact:

Pantea Camelia

Mobil: 0745.01.96.96

Iosif Garoafa

Mobil: 0744.93.22.70

Herlea Laura

Mobil:0746.05.59.59

Email: iccons@gmail.com, office@icconsulting.ro, cursuri@icconsulting.ro.

Web: www.icconsulting.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: