m install
nello construct

Cupa Mondială la minifotbal prezentată la Cluj-Napoca

floris

Marți pe 21 noiembrie, comandamentul Diviziei 4 Infanterie „Gemina” a avut deosebita plăcere de a primi vizita căpitanului echipei naționale de minifotbal a României, Mircea Popa, alături de soldat Vasile – Ovidiu Pop, din cadrul Regimentului 317 ISR „Vlădeasa”, membru al aceleași echipe.

Cu această ocazie a fost prezentată Cupa Mondială, și reamintite principalele momente care au dus la marele succes.

Locțiitorul comandantului marii unități din Cluj-Napoca, general de brigadă Nicolae Tonu, i-a felicitat, le-a înmânat plachete și diplome de excelență. Totodată a reamintit importanța acestui eveniment și a scos în evidență caracterul desăvârșit al întregii echipe.

„De asemenea nu trebuie uitată răspunderea mare care a stat pe umerii antrenorului, Virgil Bejenaru, un om cu un caracter deosebit, valoarea jocului fiind dată de experiența si implicarea acestuia. Felicităm toți jucătorii! Suntem mândrii de voi! ” transmit reprezentanții Diviziei 4 Infanterie Gemina.

România este noua Campioană Mondială la Minifotbal, după ce a câștigat WMF World Cup, competiție găzduită anul acesta de Emiratele Arabe Unite. România s-a impus în fața Kazahstanului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: