m install
nello construct

Cum va fi vremea până la Crăciun?

floris

Meteorologii au actualizat prognoza pentru următoarele săptămâni, până pe 25 decembrie, ziua de Crăciun.

ANM estimează că în intervalul 27 noiembrie – 25 decembrie 2023 vom avea temperaturi în general normale pentru această perioadă.

Săptămâna 27 noiembrie – 4 decembrie 2023

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în zonele montane. În rest se vor situa în jurul celor normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali. În rest, va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 4 – 11 decembrie 2023

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval

Săptămâna 11 – 18 decembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 18 – 25 decembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea nordică a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile țării, mai informează meteorologii ANM.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: