Cum să-și pregătească bărbații garderoba pentru sezonul rece

Cum sa-si pregateasca barbatii garderoba pentru sezonul rece

Odată cu instalarea sezonului rece se produc schimbări în stilul vestimentar. Trebuie să-ți iei rămas bun de la ținutele de vară. E timpul să te gândești la noi outfituri de bun gust, în ton cu vremea și conform tendințelor actuale. Înainte să faci shopping, asigură-te că-ți cunoști bine dressing-ul. Ține cont că există piese vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta în acest sezon.

Ia în considerare următoarele sfaturi și recomandări pentru a fi în continuare în pas cu moda: 

Verifică dulapul

Înainte de a te apuca de noi cumpărături fii atent la ce haine ai deja în dulap. Poți folosi articole vestimentare din alt sezon pentru a le combina cu ceva nou. Identifică piesele de bază. Astfel, vei crea mult mai ușor mai multe ținute. Vei ști ce fel de articole vestimentare să mai achiziționezi. În funcție de necesitate și noile tendințe, cu siguranță vei identifica alegerile potrivite stilului tău.

Sortează hainele 

Pentru o mai bună organizare și orientare, poți aranja hainele pe categorii. Acestea pot fi sortate în funcție de contextul în care sunt purtate. Este de preferat să alegi haine pe care le poți folosi în funcție de tipul de activitate desfășurat. Pot să fie haine în care te relaxezi, practici sport, mergi la serviciu, ieși în oraș sau participi la diverse evenimente.

Articole vestimentare de bază

În fiecare anotimp apar noi trenduri. Multitudinea de obiecte vestimentare care apar poate fi un factor copleșitor în procesul de achiziție. De aceea este bine să îți cunoști garderoba de acasă. În funcție de stilul de viață și stilul vestimentar, poți să identifici piesele care reprezintă o necesitate. În sezonul rece accentul cade pe paltoane, geci, încălțăminte și alte accesorii.

  • Paltoanele – este recomandată alegerea unui model clasic. Acestea nu se demodează niciodată și pot fi purtate în numeroase contexte. În tendințele actuale se află paltoanele în culori neutre, de lungime medie.
  • Gecile – reprezintă un element de bază în sezonul toamnă-iarnă. În acest an, în trend sunt gecile de lungime medie. Variantele cele mai căutate sunt cele din fâș, cele impermeabile și cele supradimensionate. Materialele sunt metalice, satinate, lucioase. De asemenea, se poartă și clasicele geci black&white.
  • Încălțămintea – reprezintă un articol important în orice ținută. Aceasta trebuie aleasă cu multă grijă. O pereche de ghete pentru bărbați de la Modlet.ro este alegerea perfectă în acest sezon. Acestea pot fi combinate ușor cu mai multe tipuri de ținute. De asemenea, pot fi purtate atât într-o zi obișnuită, cât și într-o drumeție.
  • Accesoriile – reprezintă acel ceva care poate transforma total o ținută. Acestea pot oferi o notă de eleganță ținutelor sau un aspect foarte cool. Accesoriile la modă sunt eșarfele, pălăriile, curelele, gențile, brățările, mănușile și ochelarii.

Moda reprezintă un sector plin de diversitate, ridicat la rangul de artă în unele cazuri. Indiferent de perioada anului, trebuie să faci alegerile care te definesc. Orice bărbat preocupat de aspectul și hainele sale, poate să-și creeze garderoba potrivită stilului său personal.

Sursa foto: Unspalsh.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top