loto polonia

Cum să câștigi la Loto Polonia?

Poland Lotto este o loterie națională poloneză organizată de Totalizator Sportowy. Jocul folosește o rolă și un concept 6/49. Loteria există din 1957, deși în 2009 a fost redenumită Loto Polonia sau Loto Polonia. Aruncă o privire la recenzia noastră Loto Polonia pentru a afla mai multe despre acest joc.

Cum să cumperi bilete pentru Loto Polonia online

Cumpărarea biletelor pentru Loto Polonia nu a fost niciodată mai ușoară. Astăzi ai furnizori de servicii de internet care îți permit să cumperi bilete din confortul casei tale. Pentru a cumpăra bilete la Loto Polonia, trebuie să urmezi trei pași simpli:

  • Selectează agenția online preferată și înregistrează-te pentru un cont gratuit.
  • Adăugă fonduri în contul tău alegând una dintre metodele de plată disponibile.
  • Selectează Loto Polonia și marchează numerele și tarifele dorite. Poți cumpăra câte bilete dorești.

Cum să joci Loto Polonia online

Loto Polonia este o loterie cu o urnă, organizată de trei ori pe săptămână. Urna este formată din 49 de bile, numerotate de la 1 la 49. În fiecare sesiune, tamburul va extrage șase bile aleatorii. Dacă ghicești toate cele șase numere, veți câștiga jackpot-ul.

În plus față de jocul de bază 6/49, poți juca și următoarele jocuri secundare:

Lotto Plus este o altă remiză 6/49 în aceeași sesiune. Are un jackpot fix de 1.000.000 PLN, iar celelalte sume nu pot fi modificate.

Super Szansa – aparatul trage un cod. Dacă iese identic cu cel indicat pe bilet, vei câștiga 2.000.000 PLN.  

Un bilet de bază costă 3 zloti (aproximativ 0,66 euro), iar prețul Lotto Plus este de 1 zlot (aproximativ 0,22 euro). Aceasta înseamnă că prețul maxim al biletului este de 4 PLN (0,88 €).

Pe lângă un bilet Loto Polonia, poți juca și mai multe pariuri. Aceasta este o modalitate excelentă de a încerca strategii de loterie și de a vedea care se potrivește stilului tău.

Cote Câștigătoare Loto Polonia

La Loto Polonia ai doar patru niveluri. Aceasta înseamnă că trebuie să potrivești cel puțin trei numere pentru a obține victoria. Există, de asemenea, un jackpot garantat în joc, care este de 2.000.000 PLN.

Este interesant de observat că această loterie are aceleași cote ca și Lotto canadian 6/49.  Loto Polonia oferă bilete mai accesibile, dar varianta canadiană are premii mai tentante.

Iată șansele de a câștiga la Loto Polonia pentru toate nivelurile de premii:

Nivelul premiului

Cerințe

Șanse de câștig

# 1

6 numere potrivite

1: 13.983.816

# 2

cinci

1: 55.491

# 3

4

1: 1.032

# 4

3

1: 57

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.