Am scris periodic despre producătorii locali din județul Cluj. Fie că e vorba despre horticultori, fermieri, legumicultori, apicultori etc.
Astăzi vorbim despre o afacere de familie, cum s-a născut păstrăvăria Bolloga, o poveste de dragoste cu happy end!
Păstrăvăria Bolloga este situată în comuna Poieni din județul Cluj.
„Ne-am lăsat inspirați și am adunat tot ce e mai bun, autentic, tradițional și sănătos în zona noastră. Am pus păstrăvul ecologic de Bolloga în mijlocul poveștii, proaspăt și afumat, și am deschis ușa Băcăniei celor care cred în valorile noastre.
Pornind de la produsul nostru premium am reunit în jurul lui tot ce e mai bun, sănătos, curat și tradițional în mici ferme familiale, în crescătorii fără regim intensiv, departe de componentele agriculturii contemporane, ce otrăvesc albine, oameni și pământ.
Produse de calitate superioară, sănătoase, perfecte pentru întreaga familie, asta oferim cu responsabilitate şi multă iubire…..
La început a fost iubirea. Prin ea am întemeiat o familie. Am pus cap la cap dorinţele amândurora, am ales un loc pe sufletul nostru şi de aici până la o păstrăvărie a fost doar un pas. Am găsit locul ideal în satul Bologa din comuna Poieni şi, pe malul pârâului Henţ, am construit Păstrăvăria Ecologică Bologa. Puteam face aproape orice, dar am ales să respectăm natura, să facem ceva prin care să dăm o valoare înapoi comunităţii.…” spun administratorii păstrăvăriei pe bolloga.ro
Bolloga e despre viață. Și e despre ceea ce o face minunată – sănătatea, e despre alimente medicament, din iubire pentru oameni!
„O crescătorie ecologică are 20 kg peşte/mc. de apă, în loc de 60-70 kg/mc în păstrăvăriile intensive. Cumpărăm icre fertilizate şi realizăm aici eclozarea, urmărind peştele de la faza de icră. Apa e curată, de munte, nu utilizăm apa filtrată din recirculare. Hrana este certificată ecologic, fără antibiotice. Nu tratatăm peştii cu formol, peracet, verde de malachit, ci doar cu sare. Respectăm nu doar litera şi spiritul unei crescătorii ecologice, ci natura, bunul simţ, exercitând un impact minim asupra mediului.” mai spun antreprenorii clujeni.
Aceeași antreprenori dețin și o băcănie, dar mai multe detalii despre produsele oferite se găsesc pe site-ul https://bolloga.ro/
sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/bolloga.ro/?locale=ro_RO
Informații la telefon: 0745 210 738.
sau mail la: office@bolloga.ro