nello construct

Cum poți ajuta GRATUIT copiii de la Sticla Arieșul Turda, dacă ești client Penny?! Iată cum! (VIDEO)

Copiii și juniorii de la clubul de fotbal Sticla Arieșul Turda pot fi sprijiniți de către toți clienții lanțului de supermarketuri Penny, care deține două astfel de magazine și în Turda (Micro 1 și Turda Nouă).

Asta pentru că clubul de fotbal s-a înscris în campania ”Liga punctelor Penny” (inițiativă în parteneriat cu FRF și Decathlon), prin intermediul căreia clienții Penny aleg să doneze punctele primite la cumpărături către cluburile de fotbal de copii, juniori și tineret, prin intermediul platformei online.

Cu punctele primite, cluburile sportive își pot achiziționa echipamente și accesorii din catalogul disponibil online. ”Ne poți ajuta și tu înscriind bonul cu contravaloarea cumpărăturilor tale de la PENNY”, au transmis oficialii clubului turdean.

”Susține-i pe micii campioni după fiecare sesiune de cumpărături, sau direct de acasă. Trebuie doar să introduci numarul de pe bonul de casa în platformă și să alegi clubul din listă.  La fiecare 10 lei cheltuiti primesti un punct pe care îl poți dona.”, au transmis cei de la Penny.

Cum se procedează:

♥ intră pe ligapunctelorpenny.ro și apasă butonul ”Donează”.

♥ filtrezi după județ (Cluj) și localitate (Turda)

♥ apeși butonul ”Alege clubul”, după care introduci seria bonului fiscal (Nr.fact.) și suma totală de pe bon, iar apoi apeși butonul ”Trimite bon”. Simplu!

Poți sări direct la ultima etapă, respectiv menționarea numărului de bon și a valorii, dând click direct AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: