nello construct

Cum au procedat polițiștii locali din Cluj, comparativ cu cei din Turda, de i-au pus cu botul pe labe pe scandalagiii Maria și Marian Saioc?!

Maria Saioc (fostă Șandor) și Marian Saioc sunt doi scandalagii din Constanța, care s-au specializat în crearea unor situații tensionate în diverse instituții din țară, pe care le filmează și apoi își fac notorietate și bani, pe rețelele sociale, sperând să ajungă pe o listă de candidatură a celor de la AUR sau de la SOS România (Șoșoacă).

Recent, cei doi au fost atât la Cluj-Napoca (primar Emil Boc), cât și la Turda (primar Cristian Matei) și Câmpia Turzii (primar Dorin Lojigan). Evident, peste tot cu scandal. Însă, există o diferență majoră între modul în care au acționat polițiștii din Cluj-Napoca și cei de la Turda, de exemplu.

La Turda, după ce au făcut tot tărăboiul de rigoare, polițiștii locali le-au dat o amendă de… 100 de lei (da, ați citit bine cei care parcați greșit și primiți amenzi muuult mai mari). Moment în care Marian Saioc a scos imediat din buzunar o hârtie de 100 de lei și le-a aruncat-o pe masă polițiștilor locali care întocmeau procesul verbal, într-un mod zeflemitor. Semn că ceea ce câștigau de pe urma scandalului valora cu mult mai mult decât suta aia de lei.

Lucru pe care nu l-a putut face la Cluj-Napoca, unde polițiștii locali au fost mai adaptați situației și au încheiat niște procese verbale de sancționare pe o valoare totală de 6.000 de lei, adică 3.000 de lei de fiecare scandalagiu. Iar acum, Maria Saioc se roagă public să-i ajute un avocat, ”pro bono” (adică gratis), ca să conteste respectivele procese verbale de sancționare contravențională pentru scandalul pe care l-au făcut.

Cei doi, care s-au căsătorit în vara acestui an, au la activ mai multe amenzi primite și procese pe rolul instanțelor, iar în cele din urmă, cel mai probabil, vor urma executările silite, așa cum se procedează în fiecare caz de neplată a amenzilor. În anul 2021, conform spuselor Mariei Șandor/Saioc, avea de plătit amenzi în valoare totală de 23.000 de lei (230 de milioane de lei vechi).

Pe rețelele sociale, unii au atras atenția acum ceva vreme asupra modului în care cei doi acționează și care sunt dedesubturile demersului lor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: