nello construct

Cum a rupt firele de înaltă tensiune un camionagiu și a lăsat blocate în câmp trenurile care trebuiau să ajungă la Cluj? (VIDEO)

Un incident provocat de un șofer inconștient a lăsat fără alimentare cu energie electrică calea ferată din zona orașului Mediaș.

Trenurile care trebuiau să ajungă la Cluj au rămas blocate în câmp până la reluarea alimentării cu energie electrică.

Șoferul unui camion  circula cu brațul la macara ridicat, iar la trecerea cu calea fertă a rupt ambele fire de înaltă tensiune.

Circulația trenurilor pe cea mai importantă magistrală de cale ferată din vestul României a fost blocată pentru mai multe ore, scriu cei de la Foaia Transilvană.

Astfel trenul IR 12734, Cluj Napoca – București, cu sute de călători la bord a fost blocat în câmp, după ce rețeaua de înaltă tensiune a fost deconectată brusc de la rețea.

De asemenea, perechea acestui tren, IR 12735, București – Cluj Napoca, a fost oprit în Stația CFR Dumbrăveni, pentru mai multe ore.

Cei de la CFR Infrastructură au intervenit la fața locului cu două drezine pantograf pentru remedierea defecțiunilor cauzate de utilajul respectiv și reluarea circulației feroviare în condiții normale

Poliția a deschis un dosar penal pentru distrugere, urmând ca șoferul vinovat să fie obligat să achite daunele pentru repararea celor două linii de înaltă tensiune de la calea ferată.

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, 1 noiembrie în jurul orei 13.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: