marian morar
m install
nello construct

Cum a început povestea mierii de albine a familiei Kepes? E un produs cunoscut la Turda, dar și la nivel național!

zamblau eugen

Printre producătorii locali de la Turda se numără și o cunoscută familie de apicultori, Familia Kepes. Produsele lor se găsesc și la magazinul din Piața Centrală Turda

Ca orice afacere de familie, totul începe cu o „poveste”

Pasionați de apicultură Antal și Irina Kepes au moștenit primii stupi de albine de la tatăl domnului Kepes. Totul a început de la o familie de albine ca să ajungă azi la a 3 a generație de apicultori, la aproximativ 400.

Mierea produsa de familia Kepes a ajuns să fie apreciată atât la evenimente internaționale ca și Terra Madre în Torino Italia, Nyiregyhaza Ungaria sau Anguleme Franta cât și la multe sute de evenimente în țară.

„Mica noastră fermă apicolă produce miere premium pentru consumatorul român care apreciază produsele curate, locale, evaluate la preț corect. Consideram că mierea cea mai bună este cea produsă de albine, fără intervenția omului în structura ei fizico-chimică iar modul nostru de lucru asigură o producție sustenabilă în viitor” se arată în descrierea făcut pe https://mierekepes.ro/

Practicând această meserie străveche folosesc echipamente moderne pentru a respecta standardele sec 21. Pun mare accent pe calitatea produselor și sănătatea albinelor, și dezvoltă produse și amestecuri noi bazate pe produsele consacrate.

Cea mai apreciata rămâne mierea simplă, însă clienții sunt interesași și de sortimentele premium de miere ca și cea de mană de brad, cireș sau negruș, cât și de mierea cu fructe uscate sau nuci.

„Valorificam produsele la târguri, evenimente internaționale, magazinul propriu din Turda și vânzări directe cu livrare de tip REKO in Cluj. Produsele oferite sunt: miere de salcâm, miere polifloră montană, miere de tei, miere de brad, miere de zmeură, miere de cireș, miere de rapiță, propolis, polen uscat și polen crud, amestec pentru imunitate din miere polen propolis lăptișor de matcă în combinații diferite, miere cu pulpă de cătină etc” spun apicultorii turdeni.

Magazinul familiei Kepes se află în Piața Centrală Turda, chiar la prima intrare pe partea dreaptă, după magazinul cu pește proaspăt.

Date de contact: telefon – 0748 111 916

Magazin de producator- KEPES – Turda, jud Cluj, Piata Centrala
-Cornesti, com Mihai Viteazul, jud Cluj – Casuta cu Suc Savori Ardelenesti
-Vinaria Minis – Cluj Napoca – str. București nr. 88, Cluj-Napoca

Email

contact@mierekepes.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2