Cum a început povestea brandului „De la Ferma cu Omenie”? Brânzeturile se fabrică în apropiere de Turda!

nello construct

În apropiere de Turda în zona Unirea a luat naștere brandul de produse lactate „De la ferma cu Omenie”.

A început ca majoritatea afacerilor de acest gen, cu un mic business de familie, ajungând la ceea ce este astăzi, un brand apreciat la nivel local, național și internațional!

„Noi suntem Ferma cu Omenie, o afacere de familie 100% românească aflată la a doua generație Muncim din 1994 în Unirea, un sat aflat în inima Transilvaniei în Județul Alba, România. Facem brânză folosind lapte de la văcuțele din ferma noastră agricultură și comerț iar zi de zi ne îngrijim ca fiecare bucată de brânză să fie bună la gust și din cele mai naturale ingrediente, animalele bine hrănite și îngrijite, munca omului răsplătită” spun antreprenorii locali.

Marius Bîcu Sr. a început afacerea în 1994. Fiind cercetător chimist, în baza unui brevet de invenție a unor săruri de decapare pentru industria metalurgică, a început să producă și să vândă săruri, apoi să investească în agricultură, zootehnie și în industria laptelui.

Din 2002 până în 2004, Marius Bîcu Jr. s-a implicat în construirea fabricii de lapte, cu fonduri europene – SAPARD.

Fabrica a început să funcționeze în 2004 cu 10 angajați și cu 3000 litri de lapte procesați pe zi

„Am pornit la drum cu o mână de oameni iscusiți și plini de ambiție. Am construit o fermă modernă care administrează peste 800 hectare de teren arabil cultivate majoritatea cu cereale și o pășune de 200 hectare. Fabrica companiei este una din cele mai importante investiții în lactate din județul Alba și zonele învecinate….Folosim pentru produsele noastre, în cea mai mare parte, laptele provenit de la văcuțele din curtea noastră, un lapte bogat în proteine și nutrienți. Ne asigurăm ca acestora să nu le fie nici prea cald, nici prea frig, să fie bine hrănite și îngrijite, iar ele ne răsplătesc cu cel mai bun lapte” se arată în descrierea făcută pe www.delaferma.com

Fermierii vând brânză de burduf, caș proaspăt, telemea de vacă. Au și „pachete” destinate anumitor categorii: Mic dejun student, Primăvara la fermă, Mic dejun școlar, Mic dejun familie tânără etc.

Accentul a fost pus pe produse tradiționale și pe tot ce înseamnă protejarea lor în rețeta originală și toate acestea pentru a oferi consumatorilor produse de o calitate superioară.

Produsele fermierilor sunt exportate și în 10 țări din Europa!

Dacă vrei să afli mai multe despre ce înseamnă „ De la Ferma cu Omenie”, poți intra direct pe site-ul antreprenorilor din Unirea: www.delaferma.com  sau https://www.facebook.com/DelaFerma/?locale=ro_RO

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: