Cum a fost debutul de an școlar la Turda?

nello construct

Prichindeii de la Școala Ioan Opriș Turda au așteptat cu nerăbdare debutul noului an de învățământ.

Pentru unii dintre ei a sunat pentru prima oară clopoțelul și au luat contact cu noi colegi.

„Iată-ne astăzi în faţa unui nou început!

La sfarșitul unei frumoase și plăcute vacanțe, astăzi ne-am aflăt la începutul unui nou an școlar.
Astăzi, a fost o zi cu o semnificaţie deosebită pentru cei care au trecut pentru prima dată pragul acestei școli, cuprinşi de entuziasm, dorinţa cunoaşterii şi a acumulării de cât mai multe cunoştinţe folositoare pentru viaţa de zi cu zi. Am trăit astăzi cu toţii un moment emoţionant şi special, pe care, fiecare dintre cei prezenţi l-au experimentat unic în felul său.

Păşim așadar, în noul an şcolar, pe care ni-l dorim cu toţii mai bun, cu multe realizări frumoase, cu credinţă şi speranţă într-o lume mai bună.

Vă dorim tuturor un an cu împliniri şcolare şi profesionale, bucurii şi gânduri bune!” transmite conducerea școlii Ioan Opriș Turda.

Debut de an școlar și la CNMV Turda

Liceenii s-au întors și ei în bănci. Pe mulți îi așteaptă examene, emoții dar și multă muncă pentru a demonstra că unitatea de învățământ a fost și va rămâne un liceu etalon al acestui oraș în privința calității actului educațional.

„Festivitatea de deschidere a noului an școlar 2023-2024 – emoțiile unui nou început! Astăzi, la umbra castanilor înalți ce străjuiesc curtea Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda s-au adunat emoții, emoții de dor, de bucurie, de entuziasm, de revedere, odată cu începerea noului an școlar.

Tuturor, vă dorim un nou an școlar rodnic, cu sănătate, inspirație și multe împliniri!” a fost mesajul cadrelor didactice de la CNMV Turda.

Final de vacanță și pentru elevii școlii gimnaziale Teodor Murășanu!

A sunat clopoțelul și pentru elevii de la Școala Gimnazială Teodor Murășanu. Cu mic cu mare s-au adunat în curtea școlii pentru a marca debutul noului an în care vor învăța multe lucruri utile, vor lega prietenii și vor parcurge încă o etapă în evoluția lor de la prichindeii de acum la adulții de mâine.

„Cu bucurie în inimile lor și speranța unui nou început strălucind în ochii lor, astăzi am avut privilegiul de a sărbători prima zi de școală alături de elevii noștri minunați!

Astăzi, ne bucurăm împreună de o nouă etapă, plină de promisiuni și oportunități. Să le urăm tuturor elevilor noștri un nou an școlar cu rezultate bune, succes și plin de realizări!” spun cei din conducerea școlii Teodor Murășanu Turda.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: