m install
nello construct

Cu o mână se dă, cu alta se ia: Supra-taxarea tichetelor de masă va fi resimțită și de angajați

floris

Mare bucurie mare, de la 1 august s-a majorat valoarea tichetelor de masă la 35 de lei, urmând ca de la începutul anului viitor să crească la 40 de lei.

Ceea ce nu spun guvernanții însă e faptul că angajații nu pot fi obligați să acorde aceste tichete de masă și nici să crească valoarea lor. Decât dacă vor…

În plus intervine și o supra-taxare a tichetelor de masă în contextul introducerii unei taxări suplimentare cu 10% pentru cass. Cu alte cuvinte cu o mână se dă cu alta se ia!

Peste jumătate dintre companii (57%) spun că vor reduce sau nu vor mai creşte valoarea nominală a tichetelor de masă oferite angajaţilor în contextul introducerii unei taxări suplimentare cu 10% pentru cass, iar 70% dintre firmele care nu acordă acum tichete spun că cel mai probabil nu vor face acest lucru nici în viitor, arată un studiu realizat de cult research, citat de Ziarul Financiar.

Studiul mai arată că aproape o treime dintre companiile care acordă acest tip de tichete nu vor mai lua în calcul pentru următoarea perioadă creşteri salariale ale angajaţilor, în cazul în care taxa de 10% este introdusă.

Reamintim că, Guvernul a majorat valoarea tichetelor de masă începând cu 1 august 2023 la 35 de lei, iar începând 1 ianuarie 2024, valoarea acestora poate ajunge la 40 de lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: