m install
nello construct

Cu cât se vinde o casă tip duplex în zona ultracentrală de la Câmpia Turzii?

floris

O casă situată în zona ultracentrală de la Câmpia Turzii este scoasă la vânzare în această perioadă. Casa tip duplex are cam 90 mp.

Suprafața de teren este de 110 mp. Casa este construită din cărămidă pe fundație de beton, acoperișul recent renovat și se vinde la 68.000 de euro.

„Casa tip duplex situată într-o zonă extrem de atractivă din municipiul Câmpia Turzii, cu acces ușor spre magazine, școli și multiplele facilități din zona centrala. Casa face parte dintr-un imobil împărțit în 3 apartamente, cu teren în proprietate în suprafață de 110 mp, fiind construcție din cărămidă, pe fundații din beton, cu acoperiș schimbat și având o suprafață totală de aprox. 90 mp. Este compusa: – pe parter din antreu generos cu acces spre baie si cele 2 camere, iar la demisol: o bucătărie de vară, pivniță generoasă și cămară. Podul extrem de înalt oferă posibilitatea de mansardare, fiind acum folosit pentru extraspațiu de depozitare. Există separație de utilități, iar încălzirea se realizează prin sobe de teracotă. Casa necesită renovare la interior, dar fațada a fost reabilitata și izolată termic exterior cu polistiren” se arată în anunțul de vânzare. 

Mai multe detalii în anunțul de vânzare de AICI! 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: