CS Șoimii Câmpia Turzii a fost prezent în weekend-ul trecut la Trofeul Dacilor, care s-a disputat la Timișoara! (FOTO)

nello construct

Clubul Sportiv Șoimii Câmpia Turzii a participat, sâmbătă 26 August, la festivalul de rugby organizat de clubul Warriors Timișoara și care a fost denumit ”Trofeul Dacilor”. La competiție au participat cluburile Tomitanii Constanța, Venus Rifil Piatra-Neamț, Bega Timișoara și Warriors Timișoara.

S-au jucat meciuri de la categoria de vârstă U8 și până la Old Boys. Clubul Șoimii Câmpia Turzii a participat cu două echipe de rugby în 7, fete și băieți.

”Au fost jocuri frumoase pe toată durata competiției, în care echipele au dat tot ce au avut mai bun în teren, în ciuda căldurii destul de mari de afară. După mai mult timp, cu o echipă nouă de fete, am încercat să jucam cât mai bine, doar că lipsa de experiență și-a spus cuvântul. Vom încerca în următoarea perioadă să jucăm cât mai multe meciuri de rugby în 7 feminin, astfel încât fetele să beneficieze de o cât mai multă experiență competițională.

Cu băieții am jucat un meci și la categoria U16 cu Tomitanii Constanța. Băieții s-au descurcat destul de bine cu mențiunea că o parte din lot nu a putut face deplasarea la această competiție din diferite motive. La meciurile de Old Boys au participat și trei foști jucători formați de clubul Șoimii Câmpia Turzii, respectiv Mazăre Dragoș, Becali Andrei și Almășan Răzvan. S-au făcut câte două echipe de la CSU Arad, jucători de la Timisoara, câțiva din Ungaria plus foștii mei jucători. Prin jocul prestat au demonstrat că pasiunea pentru rugby depășește toate obstacolele.

Mulțumim clubului Warriors Timișoara pentru frumosul festival de rugby la care am participat în acest weekend, în special domnilor Nicorici Codrut și Eugen Argintaru, pentru tot ce au făcut și făcut pentru copii, dar nu în ultimul rând pentru repriză a treia.

Copiii au fost premiați la finalul turneului cu medalii și cupe”, ne-a transmis antrenorul Valentin Fetiță.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: