Cristian Matei: „Suntem pregătiți ca până la finele lunii octombrie să finalizăm lucrările de infrastructură ale străzii Alba-Iulia.”

242945071_4256620107720841_5564504965934597447_n

Primarul Municipiului Turda, Cristian Matei, le-a transmis cetățenilor prin pagina sa oficială de Facebook că lucrările de infrastructură de pe strada Alba Iulia vor fi finalizate până la finalul lunii Octombrie.

Cristian Matei – Primarul Municipiului Turda

„Suntem pregătiți ca până la finele lunii octombrie să finalizăm lucrările de infrastructură ale străzii Alba-Iulia. Prin urmare, au fost depuse toate diligențele pentru realizarea acestui deziderat, atât de necesar reluării circulației pe podul de peste Aries.
În cursul zilei de ieri au început lucrările de frezare a carosabilului, urmând ca zilele viitoare aceste acțiuni să aibă loc pe toată suprafața carosabilă. Ulterior procesului de frezare, carosabilul decopertat va fi recondiționat cu asfalt.
Astfel, în momentul în care podul de peste Arieș va fi redat circulației, tronsonul de drum va fi reabilitat în întregime, iar circulația autovehiculelor se va desfășura în cele mai bune condiții.”

Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top