Cristian Matei, Dorin Lojigan și Cristina Burciu, vicepreședinți ai PNL Cluj!

Screenshot 2021-07-19 at 03.57.39

Duminică, 18 iulie, la Cluj-Napoca au avut loc alegerile structurii județene de conducere a PNL Cluj, la care au participat atât actualul președinte al PNL, Ludovic Orban, cât și premierul Florin Câțu, care și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al PNL, fiind contracandidatul lui Orban.

Președinte al PNL Cluj a fost ales eurodeputatul Daniel Buda, cel care a condus destinele liberalilor clujeni și până acum.

În structura de conducere județeană au pătruns primarii din Turda și Câmpia Turzii, Cristian Matei respectiv Dorin Lojigan. Ambii au fost aleși în funcția de vicepreședinte. Din structura Biroului Politic Județean face parte și deputatul turdean Cristina Burciu, care are rang de vicepreședinte.

Cu funcția de membru în BPJ al PNL Cluj au fost aleși turdeanul Lucian Cordiș (consilier județean), turdeanca Anca Hodorogea (consilier județean), Cristian Haiduc (Câmpia Turzii, subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării) și primarul din Săndulești – Călin Fărgaciu.

Cristian Matei: ”Daniel Buda va găsi întotdeauna la Turda un partener de nădejde”

”Astăzi am avut onoarea de a participa la alegerea Biroului Politic Județean PNL Cluj. Mă bucur nespus că si de această dată cu toții am votat pentru continuitate, iar astfel Daniel Buda, europarlamentar, a fost reales în funcția de președinte al organizației județene PNL Cluj.

Suntem mai mult decât privilegiați ca la nivel județean, în fruntea partidului să avem un om corect ale cărui reușite sunt recunoscute dincolo de granițele țării. Doresc să-i mulțumesc public președintelui organizației județene PNL CLUJ, Daniel Buda, pentru încrederea și sprijinul pe care le acordă atât Organizației PNL Turda cât și administrației publice locale. De asemenea, doresc să-i urez succes în noul mandat și să îl asigur că la Turda va găsi întotdeauna un partener de nădejde!”, a transmis primarul din Turda, Cristian Matei.

Dorin Lojigan: ”Suntem cei care vor transpune în societatea românească noile strategii și politici europene!”

”Îl felicit pe domnul europarlamentar, Daniel Buda, pentru munca pe care o depune pentru țară, la Bruxelles, într-o perioadă cu multe încercări, dar și oportunități pentru viitor.

Totodată, îi felicit pe toți membrii Partidului Național Liberal, organizația teritorială Cluj care astăzi au fost aleși în BPJ al PNL Cluj.

Le mulțumesc tuturor colegilor care m-au votat în funcția de vicepreședinte, cu atribuții în domeniul „Imagine, Comunicare, Relații cu Mass Media și Purtător de Cuvânt” al PNL Cluj!
Împreună, vom duce partidul într-o nouă zonă – a digitalizării, a proiectelor „SMART” și „green”, în care primează sustenabilitatea și dezvoltarea durabilă! Suntem cei care vor transpune în societatea românească noile strategii și politici europene!

Cred cu tărie că echipa care, de astăzi conduce PNL Cluj este în deplină rezonanță politico-administrativă cu cea care, începând din luna septembrie, va coordona partidul la nivel național. Astfel, vom reuși împreună să transformăm provocările realității de astăzi în oportunități de dezvoltare atât pentru județul Cluj, cât și pentru partenerii noștri din Transilvania și întreaga țară!”, a fost mesajul transmis de primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

Structura de conducere a PNL Cluj

Președinte: Daniel BUDA

Prim-vicepreședinți: Mircea ABRUDEAN, Mircea MOROȘAN

Vicepreședinți: Radu ABRUDAN, Ovidiu CÎMPEAN, Cristian MATEI, Dorin LOJIGAN, Marinela MARC, Costan MORAR, Bogdan PIVARIU, Iuliu SĂMĂRTEAN

Membrii: Hadrian ARION, Marius BĂLAJ, Cristian CIUTA, Lucian CORDIȘ, Călin FĂRGACIU, Vasile FOCȘA, Cristian HAIDUC, Anca HODOROGEA, Marius MÎNZAT, Marius MUREȘAN, Dorel OROS, Alexandru Laurian RUS, Rareș RUSU, Cosmin TODEA, Dan VAMAN

Trezorier: Florin GLIGA

Președinte Comisia Județeană de Regulament și Cenzori (CJRC): Petru CĂLIAN

Președinte Comisia de Arbitraj Județeană (COAJ): Mariana LEȘ

De asemenea, din structura BPJ fac parte de drept, cu rang de vicepreședinți, primarul Municipiului Cluj-Napoca – Emil Boc, președintele Consiliului Județean Cluj – Alin Tișe, parlamentarii Cristina Burciu, Adrian Oros, Radu Moisin, Sabin Sărmaș și Sorin Moldovan dar și președinții organizațiilor interne.23

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top