Cristian Haiduc: „Încă nu e nimic oficial”

nello construct

Preşedintele PD-L Câmpia Turzii, Cristian Haiduc, a infirmat anumite informaţii apărute prin anumite părţi ale presei, care-l dădeau deja secretar de stat la Ministerul pentru IMM-uri. Contactat telefonic de TurdaNews, Cristian Haiduc a spus că „sunt discuţii, dar nu e oficial nimic”. Cristian Haiduc a fost candidatul PD-L pentru Camera Deputaţilor în colegiul Câmpia Turzii, reuşind să-l învingă pe mult mai titratul Vasile Soporan (PSD).

Este unul din cei mai prosperi consilieri locali, profiturile sale anuale ajungând la câteva miliarde de lei. Afacerile sale se desfăşoară în mai multe domenii de activitate: restaurant, construcţii imobiliare, îngrăşăminte chimice. Soţia sa este acţionar la o farmacie din oraş.

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: