Cristian Haiduc, primul politician local cu site propriu

nello construct

Cristian Haiduc, candidat al PD-L Câmpia Turzii pentru Colegiul 7 (municipiul Câmpia Turzii si alte 15 comune: Bontida, Buza, Cãianu, Cãmãrasu, Cãtina, Ceanu Mare, Frata, Geaca, Jucu, Mociu, Palatca, Sic, Suatu, Tritenii de Jos si Viisoara), este primul politician din zona Turda – Câmpia Turzii care are un site propriu, pe domeniu .ro: www.cristianhaiduc.ro.

„Internetul este un mijloc de comunicare modern. Un viitor parlamentar este obligat sã comunice eficient cu alegãtorii sãi, sã-si prezinte raportul activitãtii periodic, iar acest lucru se poate realiza prin intermediul acestui site. Pe de altã parte, site-ul îi invitã pe toti cei interesati de discutarea unor probleme sã mi se adreseze cu cea mai mare încredere”, a declarat Cristian Haiduc la inaugurarea site-ului propriu.

În ciuda faptului cã accesul la internet a prins avânt si foarte multe persoane se documenteazã frecvent de pe internet, politicienii locali au neglijat forta acestui gen de comunicare. Câteva încercãri timide ale unor site-uri de partid s-au transformat în esecuri notabile, fie din cauza dezinteresului pentru acest mijloc de comunicare, fie din cauza neactualizãrii constante cu informatii, fie din cauza necunoasterii modului în care trebuie prezentate informatiile pe internet, pentru a fi pe placul publicului „internaut”.

Din acest punct de vedere, gestul lui Cristian Haiduc „sparge” bariera prejudecãtilor si va fi, cu sigurantã, un gest urmat si de alti politicieni sau formatiuni politice.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: