Cristian Felezeu și-a dat demisia din Consiliul Local Turda și din PNL!

cristian felezeu

Subsemnatul FELEZEU CRISTIAN GEORGE, avand calitatea de consilier local al municipiului Turda pentru mandatul 2016-2020, ales pe listele Partidului National Liberal, va informez ca in sedinta consiliului local al mun Turda din data de 30.07.2020 mi-am inaintat demisia din cadrul consiliului local al mun. Turda incepand cu data de 01.08.2020.

Ca urmare a  demisiei din Partidul National Liberal, dupa o activitate de aproape 29 de ani, in urma nerespectarii de catre conducerea organizatiei PNL Turda si a conducerii organizatiei judetene PNL CLUJ a deciziei Biroului Politic al PNL nr. 25/12.08.2019 (respectiv interdictia primirii de membrii PSD in PNL ), si in conformitate cu prevederile Codului Administrativ art. 204,pct. 2,lit. a, j mi-am inaintat demisia din consiliul local al mun. Turda.

In decursul acestui mandat am luptat pentru respectarea legii, a drepturilor cetatenilor mun. Turda, pentru transparenta in cheltuirea banului public si am sprijinit toate proiectele pentru dezvoltarea municipiului Turda.

In toata activitatea politica si administrativa m-am ghidat dupa principiul “ ALESUL LOCAL ESTE IN SLUJBA CETATEANULUI” si mi-am pastrat DEMNITATEA SI VERTICALITATEA in ciuda presiunilor la care am fost supus.

Ii asigur pe cetatenii mun.Turda ca voi fi in continuare alaturi de ei si voi lupta pentru binele si dezvoltarea acestui oras.

Sa fim TOTI PENTRU  TURDA  ”ORASUL IN CARE ITI PLACE SA LOCUIESTI”

Cu stima si consideratie

Ing.Felezeu Cristian George

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top