nello construct

Cristi Danileț, prezent la Școala Gimnazială Luna pentru ora de educație juridică! (FOTO)

Vineri, judecătorul clujean, Cristi Danileț, a fost prezent la Școala Gimnazială Luna pentru ora de educație juridică.

Ora de educație juridică este o activitate interactivă, adaptată la capacitățile elevilor de a înțelege justiția.

Astfel, elevii din Luna au învățat că libertatea vine la pachet cu responsabilitatea, iar aceasta crește odată cu înaintarea în vârstă.

Deși este o activitate serioasă, judecătorul clujean a reușit să transforme atmosfera într-una nonformală și le-a stârnit elevilor curiozitatea, determinându-i să pună foarte multe întrebări pertinente.

Prin urmare, cei care au fost mai interesați de subiectele abordate, au fost recompensați cu o carte „Elevul și legea”, al cărei autor este însuși Cristi Danileț.

„Astăzi l-am avut în mijlocul nostru pe domnul judecător Cristi Danileţ care ne-a surprins cu o activitate interactivă, o lecție de educație juridică adaptată la capacitățile elevilor de înțelege justiția. Elevii au învățat că libertatea vine la pachet cu responsabilitatea, iar aceasta crește odată cu înaintarea în vârsta. Atmosfera nonformală pe care a creat-o invitatul nostru și curiozitatea i-a determinat pe elevi să pună foarte multe întrebări pertinente, la care au primit raspunsuri clare.
Elevii cei mai interesați de subiectele abordate au fost recompensați cu cartea “Elevul și legea”, al cărei autor este însuși domnul judecător.
Felicitări Asociației VeDem Just – Voci pentru Democraţie şi Justiţie, pentru implicarea în educația elevilor!” – a transmis Școala Gimnazială Luna

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: