Crimă la Tritenii de Jos! Un bărbat a fost ucis în plină stradă!

foto_102015_crima

În urmă cu câteva ore, la Tritenii de Jos s-a produs o crimă, făptașii au fost reținuți la scurt timp, acum se află în arestul Poliției.

În jurul orei 12.30 în fața unui local public din Tritenii de Jos a izbucnit un conflict spontan între trei localnici. Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost agresat cu obiecte contondente, susțin surse judiciare, în urma leziunilor victima a decedat pe loc.

Agresorii au fost reținuți la scurt timp de la producerea faptei, acum se află în sediul Poliției pentru declarații. La fața locului s-a deplasat o echipă criminalistică și un procuror de la Cluj. Din primele informații rezultă că aceștia au vârsta cuprinsă între 20 și 50 de ani.

Localnicii susțin că între incendiul izbucnit noaptea trecută la depozitul de furaje din localitate și crima petrecută astăzi ar exista o legătură. Anchetatorii nu au confirmat, dar nici nu au infirmat ipoteza! Investigațiile sunt în plină desfășurare. 

”Tânărul ucis ar fi pus focul azi-noapte. El avea de primit niște bani, pe care nu i-a primit”, ne-a spus o persoană din localitate, sub protecția anonimatului. Conform altor surse, cei doi agresori sunt tatăl și fiul, proprietarii depozitului de furaje. Poliția încă nu a confirmat această informație!

Citește și: 

Zeci de tone de furaje mistuite de flăcări la Tritenii de Jos! Proprietarul suspectează că focul a fost pus intenționat!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top