m install
nello construct

CRD Turda organizează sesiuni de informare pentru tineri pe tema traficului de persoane

floris

40 de tinere din Ploieşti şi Constanţa participă la finele acestei săptămâni la sesiuni de formare pe tema prevenirii traficului de persoane.

Acestea sunt organizate de Centrul Raţiu pentru Democraţie Turda(CRD) şi  de către Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane (ANITP), pentru a asigura sustenabilitatea campaniei naţionale de informare, implementate în 2011 sub numele Deschide ochii!

Cele două sesiuni se derulează cu finanţare oferită de organizaţiile Nea Zoi din Grecia si Love 146 din Marea Britanie, fiind programate vineri, 27 septembrie (Ploiesti), respectiv duminică, 29 septembrie (Constanta).

“Suntem interesaţi să facem prevenire împreună cu tineri preocupaţi de viitorul propriu, de găsirea unor surse de venit care să le asigure un trai decent, dincolo de campaniile generale, care au rol de informare. În viziunea noastră, este important să identificăm persoanele vulnerabile şi să ne asigurăm că sunt informate mai ales în momentul în care acceptă să plece în străinătate”, precizează într-un comunicat Madalina Mocan, director executiv al CRD.

Participantele au vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, fiind selectate pentru a fi instruite în cadrul unor sesiuni de câte 6 ore pe tema traficului de persoane şi pentru a se familiariza cu activităţile de advocacy.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: