Crăciun pentru copii, la Centrul Raţiu pentru Democraţie

nello construct

Centrul Raţiu pentru Democraţie organizează sâmbătă, 13 decembrie 2008, la Casa Raţiu (P-ţa 1 Decembrie 1918, nr. 1), la cea de-a IV-a ediţie a evenimentului “Crăciun pentru Copii”. Evenimentul este dedicat copiilor şi familiilor acestora. Nu vor lipsi imensul brad împodobit sau surpriza întâlnirii cu Moş Crăciun, care va sosi încărcat de daruri.

Coruri bisericeşti şi studenţeşti, ansambluri folclorice, grupuri de copii din şcolile şi grădiniţele turdene şi din împrejurimi vor susţine un program care va cuprinde poezii, scenete religioase şi recitaluri de colinde.

La „Crăciun pentru Copii” vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai minorităţilor, deoarece credem că împletirea tradiţiilor şi obiceiurilor românilor, maghiarilor şi rromilor îmbogăţesc sărbătoarea Crăciunului în Ardeal.

În aceeaşi zi se va desfăşura şi Târgul de Crăciun, unde vor fi produse de artizanat şi bunătăţi pentru masa de Crăciun.

Iubitorii de artă vor putea participa vineri, 12 decembrie la vernisajul unei expoziţii, organizat în colaborare cu Centrul de Informare Turistică.

La fel ca în anii trecuţi şi în acest an se vor pregăti aproximativ 1.000 de cadouri pentru copiii prezenţi la eveniment şi pentru cei din comunele Mihai Viteazu, Moldoveneşti, Petreşti şi Iara.

„Crăciun pentru Copii” este modul perfect de a petrece o zi frumoasă de iarnă, bucurându-vă de activităţi plăcute şi constructive.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: