m install
nello construct

Cosmin Sălăgian prezent la Cupa Mondială

floris

CSM Câmpia Turzii a mai înregistrat o performanţă notabilă. Sportivul Cosmin Sălăgian a participat timp de o săptămână la Campionatele Mondiale de Tenis de Seniori + 35 ani, organizate de ITF (Federatia Internationala de Tenis). Evenimentul s-a desfăşurat în Croaţia, la Umag.

„Participarea la Campionatele Mondiale este in sine o victorie. Daca mai şi câştig un meci este mai mult decât aş fi crezut vreodată. Cu aceste gânduri am plecat spre Croaţia să reprezint CSM Câmpia Turzii şi România. Punctajul acumulat anul trecut prin participarea la turneele internaţionale m-au calificat pentru această competiţie majoră la care au participat 128 de sportivi din toate colţurile lumii. În final am ajuns în primii 32 ai pe tabloul de simplu (unde am fost oprit de Andre Curry din Brazilia – fost nr. 1 mondial) şi în primii 16 pe tabloul de dublu (alături de prietenul şi partenerul Ciprian Cuceu din Baia Mare, pierzând la doi finlandezi specialişti doar pentru dublu).

A fost o experienţă extraordinară pentru care aş dori să mulţumesc Clubului Sportiv care m-a susţinut necondiţionat, mai ales că organizarea în acest an în Croaţia a făcut mai uşoară participarea mea acolo, următoarele campionate mondiale fiind găzduite de Africa de Sud”, a declarat Cosmin Sălăgian pentru csmcampiaturzii.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: