nello construct

Corina Crețu: „Parlamentul European vine în sprijinul muncitorilor disponibilizaţi de la Mechel Câmpia Turzii.”

Europarlamentarul PSD Corina Crețu, Vicepreședinte al Parlamentului European, a votat astăzi în cadrul Comisiei pentru Ocuparea forţei de muncă şi Afaceri sociale a Parlamentul European în favoarea mobilizării Fondului european de ajustare la globalizare (FEG) pentru persoanele disponibilizate de SC Mechel Câmpia Turzii SA.

„Această decizie este foarte importantă deoarece vine în sprijinul a 1000 de foști angajați ai Mechel Câmpia Turzii, oameni pe care i-am întâlnit acum câteva luni și care își pierduseră orice speranță. Astfel, lucrătorii concediaţi vor beneficia de servicii personalizate care asigură reinserţia profesională a acestora ”, a declarat astăzi, după vot, Corina Crețu.

„Raportul votat astăzi subliniază reacţia rapidă a autorităţilor din România care încă din luna martie 2012 au inceput implementarea acestui pachet de servicii personalizate, respectiv cu mult înainte de a se lua decizia la nivel european. Mă bucură faptul că am reuşit să adoptăm acest Raport şi astfel, la fel ca și în cazul muncitorilor disponibilizați de la Jucu, să venim în sprijinul celor care au avut de suferit şi a familiilor lor”, a mai adăugat europarlamentarul PSD.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: