m install
petlinii
nello construct

Copil de 2 ani strivit la Turda de o ușă metalică! (UPDATE: Noi detalii!)

zamblau eugen
floris

Incident tragic astăzi la Turda. Un minor de 2 ani a murit strivit de o ușă metalică!

Evenimentul s-a petrecut pe Calea Victoriei din localitate în jurul amiezii. Cel mic a murit după ce a căzut peste el o ușă metalică, aflată în scara blocului, care era rezemată de perete.

UPDATE:

Contactați de TurdaNews, reprezentanții IPJ Cluj au declarat că incidentul s-a petrecut în jurul orei 12,15 minute pe Calea Victoriei.

„În scara interioară a blocului ar fi căzut o ușă metalică ce era rezemată de perete, peste un minor de 2 ani. Victima a fost transportată la spitalul din Turda unde a fost constatat decesul. În continuare se fac investigații pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul. În cauză, s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă” informează IPJ Cluj.

UPDATE 2: 

Potrivit unor informații neoficiale, totul s-a petrecut la parterul blocului. În urmă cu câteva zile un locatar și-a schimbat ușa de la intrare, iar pe cea veche ar fi rezemat-o de un perete din scara blocului cu gândul să se debaraseze ulterior de ea. Din păcate aceasta a căzut peste copil, aducându-i moartea. 

UPDATE 3:

Conform unor informații, mama copilului și copilul au ieșit în fața blocului. La un moment dat, mama a intrat în bloc, după un pahar cu apă, fiind urmată de copil. La scurt timp s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar cei care erau afară au intrat în scara blocului să vadă ce s-a întâmplat. În acel moment, l-au văzut pe copil, strivit de ușa metalică ce era rezemată de perete, de circa 2 zile, de când o înlocuise locatarul de la parter.

Deși nu există o confirmare oficială, se pare că este vorba despre blocul social, situat în apropierea stației din capătul cartierului Micro 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole: