nello construct

Copiii internați la Pediatrie 1, stau în JEG și IGRASIE, dar managerul are salar de 6.000 de euro! (FOTO)

Părinții care își internează copiii la UPU Pediatrie din Cluj-Napoca continuă să dezvăluie neregulile din spital și condițiile în care trebuie să stea cei mici.

Un părinte, care a fost în această dimineață la spital a apelat la presa județeană pentru a face public faptul că cei mici sunt nevoiți să trăiască în mucegai și igrasie pe perioada internării.

„Bătaia de joc de la Spitalul de copii aflat în ograda lui tise condus de un manager care e și medic cu salar de 6000 de euro pe luna, vezi Doamne să managerieze, iar copii stau în saloane cu igrasie și jeg, dacă nu ești atent îți cad germeni în mâncare, iar pe de altă parte într-o încăpere de sub 10 m2 se rezolva și ambulatoriu și urgenta chirurgicala/ortopedică și cei cu bilete de trimitere! 6 scaune pentru copii în contextul în care azi erau minim 30 de adulți cu copii bolnavi, majoritatea operați sau cu fracturi.

Sunt de apreciat doctorii și asistentele care încearcă sa își facă treaba în conditiile astea, însă după cum puteți vedea și dvs e plin de ”căpușe umane” în conducerea spitalului! Numa „bossu” are direct aprox. 31.000 pe luna (6000 de euro direct). Aaaaa, să nu mai punem la câți bani intra din parcarea suprataxată! Aia cu 20 lei oră.

Apropo…. Acum ceva timp Codin Maticiuc a dorit sa renoveze spitalul pe portofelul lui însă nenea ala cu 6000 de euro salariu, care e manager, a refuzat”, a relatat un părinte pentru stiridecluj.ro

Salar de 6.000 de euro, dar probleme sunt nerezolvate de ani de zile

Managerul Spitalului de Urgență pentru Copii Cluj este doctorul Cornel Aldea și potrivit declarației de avere, anul trecut a încasat lunar un venit de 31.000 de lei.

De-a lungul timpului, părinții s-au tot plâns de condițiile din spital, însă pare că managerul este de neclintit, chiar dacă în toți acești ani, problemele sesizate au rămas nerezolvate.

De asemenea, părintele se întreabă de ce încasează managerul un salariu de 6.000 de lei dacă problemele sunt nerezolvate de ani de zile.

„Oare managerul asta ce face asa special de 6000 de euro salar? Veghează sa nu fie igrasie în spital și sa aibă o camera de triere adecvata copiilor operați? Mama lor de jegoși!”, a mai spus părintele.

Cu toate acestea, părintele a rămas plăcut surprins de atitudinea și profesionalismul personalului medical

„Am rămas șocat când am văzut igrasia din salon… Atât pot sa spun ca doamna doctor a fost super profesionistă. Nu a luat bani sau altceva…. Și își dădea interesul”, a mai spus acesta.

Codin Maticiuc a vrut să renoveze spitalul, dar Aldea a REFUZAT!

În anul 2022, Codin Maticiuc s-a oferit să renoveze Spitalul de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca, însă managerul spitalului l-a refuzat pe motivul că nu dorește ca acesta să-și fac reclamă.

„Rândurile astea sunt scrise special pentru voi. Va rog sa le citiți și să le distribuiți ca să ajungă la cât mai mulți dintre voi pentru că totul vă privește în mod direct.

Numele meu este Codin și conduc o inițiativă în cadrul Fundatia Metropolis numită #spitalepublicedinbaniprivati. Adică renovez și utilez spitale de stat. Am făcut-o la 3 spitale mari din București și la mai multe din țară. N-o să vă plictisesc cu detalii, încerc s-o țin scurtă.

Am făcut o greșeală, ceva ce am spus că nu voi face, lăsați-mă să explic: inițiativa asta a mea este promovată de anul trecut de UNTOLD. Anul ăsta s-a alăturat și TIFF. Acum suntem parteneri și cu Sports Festival! Greșeală mea aici începe, m-am lăsat înduplecat de fata care lucrează la marketing care a zis să facem ceva și pentru Cluj atât timp cât și Clujul e lângă noi. De ce consider asta o greșeală? Pentru ca am zis de la început că o pun anunțuri din când în când și vom merge la spitalele care ne contactează, nu invers.

De data asta m-am gândit ca Georgiana are dreptate, prea mult iubesc Clujul, prea mult simt ca mi-a fost alături. Mi-am călcat pe principii și am lăsat directorul fundației sa contacteze un spital din Cluj. A contactat Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj, pe domnul manager Cornel Aldea spunând ca le stăm la dispoziție cu orice, orice nevoie. După câteva mailuri conducerea spitalului nu a mai răspuns. Am refuzat să cred și am solicitat numărul managerului și i-am scris pe wapp. Mi-am luat un mega seen.

Într-un final apoteotic directorul fundației Metropolis a dat de manager care i-a spus telefonic că nu-și dorește să ne implicam în renovare pentru că nu vrea să „ne facem reclama” cu acest lucru. Desigur transparența de „before and after” și faptul ca postez exact ce am făcut și cât a costat nu este pentru oricine. Domnul manager Aldea a spus că poate renova spitalul cu firme care nu îi cer sa filmeze acest „before and after” care la noi e obligatoriu ca să arătăm unde merg banii donatorilor.

Dragii mei clujeni, să știți că Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii o sa fie sigur curând renovat la nivelul 2023, va rog sa stați cu ochii pe el să-l vedeți cum se înnoiește. Să știți că și de utilat e utilat cu cea mai nouă aparatură. Este top și se îndreaptă spre perfecțiune, să vedeți voi.

Domnule primar Boc, domnule ministru al Sănătății, nu e nevoie de nimic la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii din Cluj dacă își permit să refuze fonduri private nerambursabile. Ei sigur atrag initiative private de peste tot, sigur mai mari și mai convenabile decât a mea.

Dragii mei clujeni, ma întorc la principiul de la care m-am abătut. Dacă știți un spital care merită susținut, rugați managerul să-l contacteze pe directorul fundației: Alin Manole +40 (730) 012 644, sau pe mail office@fundatiametropolis.ro.

De asemenea, pentru cei care vor să ni se alăture puteți da un sms cu textul „FACEM” la 8845 pentru 2 euro pe lună. Eu vă promit aceeași transparenta ca și până acum. 

La comentarii vă las comunicarea cu domnul manager”, a scris Codin Mariciuc.

Sursă/foto: stiridecluj.ro 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: