Copii de la centrele comunitare primesc calculatoare

nello construct

Pentru copiii care frecventează centrele comunitare ale FRCCF, luna decembrie aduce multe surprize. Cea mai mare dintre surprize este aceea că, în sfârşit, vor avea în centrele pe care le frecventează în fiecare zi suficiente calculatoare pentru a-şi face temele care necesită folosirea unui calculator.

Acest lucru a fost posibil datorită companiei Impact Developer and Contractor, care a făcut o sponsorizare în 15 calculatoare către FRCCF, cu scopul de a ajuta la îmbunătăţirea activităţii din două dintre centrele comunitare ale fundaţiei. De această sponsorizare vor beneficia copiii din familii defavorizate, care nu au acasă un calculator şi care, pentru a ţine pasul cu cerinţele şcolii, au mare nevoie de acest instrument de lucru. De asemenea, căutarea de informaţii pe internet este mai mult decât necesară în contextul actual.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: