Imagini IPJ Cluj

Controlor de bilete luat la bătaie! Poliția cere sprijin pentru identificarea făptașului!

La data de 5 aprilie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un bărbat, cu privire la faptul că la data de 3 aprilie a.c., în jurul orei 13.00, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu într-un mijloc de transport public de persoane, având calitate de controlor de bilete, pe raza cartierului Gheorgheni din municipiul Cluj-Napoca, ar fi fost agresat fizic de către un tânăr a cărui identitate nu o cunoaște.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea identificării autorului și tragerea acestuia la răspundere penală.

 

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea bărbatului    sunt rugate să sesizeze Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție!

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.