Consiliul Școlar al elevilor CNMV organizează “Choose your future”, un eveniment inedit

126183143 849315032553899 8151944357967332770 o

A rămas mai puțin de o săptămână până la evenimentul organizat de Consiliul Elevilor din Colegiul Național Mihai Viteazu, care se numește „Choose your future” și va avea loc în 3-4 decembrie.

Elevii s-au adaptat situației actuale și propun un eveniment online cu conferințe la care poate participa oricine și unele chiar interactive în care invitații sunt îndemnați să pună întrebări și să se implice în discuție. Scopul acestui eveniment este de a oferi puțină lumină în procesul decizional la care elevii sunt supuși atunci când termină liceul și doresc să urmeze cursurile unei facultăți sau să profeseze într-un anumit domeniu.

„În cadrul acestui eveniment vor fi invitați din diferite domenii precum IT, medicină, drept, teatru, design, marketing, business. Acești invitați sunt fie studenți, fie practicanți într-unul dintre domenii. Ei vor explica tuturor elevilor interesați și în același timp dornici de cunoaștere ce presupune meseria pe care o au ei, dar și de ce calități ai nevoie pentru a intra în domeniul respectiv.

Conferințele online vor avea în centrul atenției câțiva invitați super mișto și celebri în domeniul lor, spre exemplu: Mircea Bravo, Cristi Danileț, Andrei Bratu, Dragoș Petrescu și mulți alții.” descriu organizatorii.

Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a Consiliul Școlar al Elevilor – CNMV Turda: https://www.facebook.com/CSECNMV și în eveniment: https://www.facebook.com/events/210010727310910?active_tab=about

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top