Consiliul Local din Municipiul Câmpia Turzii a aprobat astăzi un proiect prin care cetățenii își vor putea plăti taxele și impozitele online

WhatsApp Image 2021-07-29 at 16.09.31

Consilierii locali din Municipiul Câmpia Turzii au aprobat astăzi, 29 iulie 2021, în cadrul ședinței de consiliu, un proiect de hotărâre “privind aprobarea listei actelor administrative fiscale, actelor de executare şi a altor acte emise de organul fiscal local prin mijloace electronice de transmitere la distanţă sau tipărite prin intermediul unui centru de imprimare masivă, valabile fără semnătura persoanelor împuternicite şi ştampila organului fiscal local și a procedurii de comunicare a actelor administrative fiscale, a actelor de executare şi a altor acte emise de organul fiscal local prin mijloace electronice de transmitere la distanţă“.

Primarul, Dorin Lojigan, a explicat pe scurt ce înseamnă acest proiect pentru cetățeni.

“Din punctul meu de vedere este cel mai important proiect de hotărâre care se votează astăzi… Un proiect de hotărâre care va permite atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice din municipiul nostru să adere la o administrație smart.

În termen de maxim o săptămână, toate persoanele din municipiul nostru vor avea posibilitatea să își achite tot ceea ce înseamnă taxe și impozite care se plătesc la Primăria Municipiului Câmpia Turzii în mediul online.

De asemenea, pot obține certificate fiscale în mediul online, pot obține rapoarte de inspecție fiscală… adică trecem cu adevărat într-o altă eră în ceea ce privește taxele și impozitele locale.” a spus primarul în cadrul ședinței.

Urmărește ședința completă aici:

Te rugăm să accepți cookie-urile YouTube pentru a viziona acest video. Acceptând, vei avea acces la conținutul video de pe canalul YouTube al TurdaNews, care este un serviciu oferit de o terță parte.

YouTube – politica de confidențialitate 

Dacă accepți, opțiunea ta va fi salvată și pagina se va reîncărca cu noile setări.

 

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top