nello construct

Consiliul Județean Cluj susține campania de donare de sânge „Toamna într-o picătură”

Campania de donare de sânge lansată de Organizația Studenților Mediciniști din Cluj și intitulată „Toamna într-o picătură” este susținută de Consiliul Județean Cluj.

Acțiunile propriu-zise de donare vor avea loc pe parcursul a cinci zile, în perioada 6 – 10 noiembrie 2023, în intervalul orar 07:30 – 13:30, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Cluj-Napoca, situat pe strada Nicolae Bălcescu, la numărul 18. Pentru a facilita procesul de donare de sânge, organizatorii recomandă persoanelor interesate să se programeze prin intermediul aplicației BlooDoChallenge.

Reamintim, în acest context, faptul că între Consiliul Județean Cluj și Institutul Național de Transfuzie Sanguină „Prof. Dr. C. T. Nicolau” a fost încheiat un Protocol de colaborare în vederea sprijinirii desfășurării unor acțiuni de donare de sânge. În baza acestuia, Consiliul Județean Cluj se implică activ în campaniile de conștientizare derulate la nivelul județului Cluj și care au drept principal obiectiv creșterea numărului donatorilor de sânge.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Ne-am alăturat cu toată convingerea acestei noi campanii de donare de sânge, extrem de benefice pentru comunitate, întrucât sănătatea este bunul cel mai de preț. Încurajăm, o dată în plus, toate persoanele care pot dona, să facă acest gest, întrucât fiecare strop de sânge contează pentru salvarea vieții și îmbunătățirea stării de sănătate a persoanelor aflate în situații medicale dificile.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: